0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Електромонтер з Житомира виграв 1 000 000 ₴ у «Лото-Забава»

27-річний електромонтер з Житомира на ім’я Андрій виграв джекпот лотереї «Лото-забава» у розмірі 1 000 000 гривень. Для цього йому було достатньо лише одного лотерейного білета вартістю 45 гривень.

«У цю лотерею мене привів батько. Він майже не пропускав розіграші. Коли мені виповнилося 18 років, я теж почав купувати лотереї, і найчастіше це була «Лото-Забава». Мені подобається її емоційна складова: закреслюєш числа, і кожна кулька, яка випала з лототрона, або наближає тебе до виграшу, або віддаляє. Але надія є до останньої кульки, і це круто, це додає позитивних емоцій», — розповідає Андрій.

Він згадує, як напередодні розіграшу випадково побачив у Facebook відео «Я мільйонер» і подумав, що робив би він, якби в нього був мільйон і де його взяти: «У мене ще виникла думка, а може в «Лото-Забава» пощастить?».

Наступного недільного ранку він став лотерейним мільйонером. «Зранку дивився розіграш і, коли побачив, що виграв, довелося будити батьків та брата, щоб вони перевірили мій білет. Бо я не вірив. Всі були в шоку, коли зрозуміли, що це правда», — розповідає щасливий переможець.

До цього мільйонного виграшу найбільшим виграшем Андрія було лише 200 гривень. «Це просто неймовірно! Я досі не можу повірити, що виграв мільйон гривень», — ділиться Андрій.

Андрій ще не вирішив, на що витратить свій виграш, але впевнений, що гроші допоможуть йому здійснити давні мрії. «Цей виграш надихнув мене вірити в дива, вірити в свою удачу і вірити, що мрії можуть здійснюватися. Звісно, найбільша мрія — це мир для України. Дуже хочеться, щоб вона найшвидше здійснилася, тому частину грошей я передам на потреби ЗСУ», — додає Андрій.


Поділитись:
17 липня 2024
Ми у Viber!