0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Благодійна лотерея «ДАР»: нова допомога ЗСУ!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» разом із Благодійною лотереєю «ДАР» передали засоби радіоелектронної боротьби (РЕБ) військовим 31 окремої механізованої бригади. РЕБ - це обладнання, яке перешкоджає ворожим радіоелектронним засобам та ускладнює роботу системам зв’язку ворога. Основні завдання РЕБ – виявляти засоби спостереження противника, дезорієнтувати їх і захищати власні радіоелектронні системи від ворожого впливу.

Військові висловили вдячність оператору державних лотерей «М.С.Л.» та всім учасникам Благодійної лотереї «ДАР» за надану допомогу.


Загалом завдяки лотереям від «М.С.Л.» Сили Оборони вже отримали допомоги на суму понад 5 000 000 гривень. Велика частина цих коштів надійшла саме від продажу білетів Благодійної лотереї «ДАР». На ці кошти було придбане необхідне обладнання для Збройних Сил України, засоби тактичної медицини, різноманітні дрони та інше важливе спорядження та техніка. 

Довідка:

Благодійна лотерея «ДАР» (Допоможемо Армії Разом) проводиться з квітня 2022 року. Весь прибуток від продажу лотереї спрямовується на потреби Збройних Сил України. Білети благодійної лотереї «ДАР» можна придбати в точках розповсюдження лотерей оператора державних лотерей «М.С.Л.», а також на сайті msl.ua. Кожен проданий лотерейний білет стає маленьким, але важливим кроком у забезпеченні безпеки та захисту нашої країни. Головний приз лотереї – 250 000 гривень виграє учасник, що знешкодить віртуального путіна.

У жовтні 2023 року, учасники Благодійної лотереї «ДАР» отримали подяку від генерал-лейтенанта Сергія Наєва за допомогу, надану Силам Оборони України.


Поділитись:
5 червня 2024
Ми у Viber!