0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Розпочалось СОЛОДКЕ ЛІТО!

«Лото-Забава» запрошує всіх приєднатися до свого солодкого літа! Ми подаруємо вам безліч незабутніх емоцій, і, звісно, виграші!

7 тижнів поспіль, з 9 червня по 21 липня, щонеділі, ми розігруватимемо 7 призів по 7 000 гривень та від 50 до 80 призів по 1 500 гривень (кожного тиражу кількість призів збільшуватиметься на 5).

Для участі в акції достатньо однією покупкою (транзакцією) придбати 3 або більше білетів «Лото-Забава» вартістю від 30 грн кожен, з двома або більше комбінаціями «Парочка». Якщо все зроблено правильно, у білетах буде надрукована додаткова акційна комбінація,і ви матимете як мінімум три акційні комбінації, які беруть участь у розіграші. База акційних комбінацій створюється окремо для кожного тиражу. 

Переможців обиратимуть щонеділі у прямому ефірі серед всіх акційних комбінацій на тираж. З детальними умовами акції можна ознайомитись на нашому сайті. Слідкуйте за розіграшами в прямому ефірі на телеканалі «Апостроф TV», офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.» та на сторінці «Лото-Забава».

Бажаємо всім удачі і пам’ятайте: виграє той, хто грає!


Поділитись:
2 червня 2024
Ми у Viber!