0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Виграв 190 000 гривень маючи тільки один лотерейний білет

26 травня 2024 року в «Лото-Забава» було виграно 190 000 гривень. Переможцем став Микола Васильович з Кропивницького. Найцікавіше, що для виграшу йому було достатньо лише одного лотерейного білета, який він придбав онлайн на сайті msl.ua всього за 25 гривень.

«Я завжди купую тільки один лотерейний білет на тираж. Розумію, що це впливає на шанси виграти, але я можу витратити на покупку лотерей не більше 25 гривень на тиждень», – розповідає переможець.

Цікаво, що напередодні виграшу пан Микола хотів припинити брати участь у лотереї, адже впродовж чотирьох тижнів він взагалі нічого не вигравав. «Я вирішив, що, мабуть, усе, на цьому наша історія з «Лото-Забава» завершується. Я багато років беру участь у цій лотереї й не пригадую, щоб стільки разів поспіль мені взагалі не щастило», – ділиться спогадами пан Микола.

Але в останню мить він вирішив дати цій лотереї ще один шанс: «Я подумав, що якщо я знову нічого не виграю, то більше не буду брати участь у «Лото-Забава». І можете уявити собі моє здивування, коли я дізнався, що виграв. І виграв не якусь маленьку суму, а 190 000 гривень».

Звісно, що після цього виграшу Микола Васильович вирішив продовжити брати участь у «Лото-Забава» й навіть подумує над тим, що після отримання виграшу, він куплятиме трохи більше білетів.


Поділитись:
31 травня 2024
Ми у Viber!