0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Пенсіонер з Кривого Рогу виграв 190 000 гривень

19 травня в «Лото-Забава» було виграно головний приз «Великої гри» у розмірі 190 000 гривень. Цей приз виграв пенсіонер Володимир Анатолійович з Кривого Рогу.

Володимир Анатолійович – постійний учасник «Лото-Забава». Він почав брати участь у лотереї ще з часів, коли ведучими «Лото-Забава» були учасники «Шоу довгоносиків». Він регулярно купує по 5 білетів на тираж і вважає себе щасливчиком, оскільки вже вигравав значні суми та побутову техніку.

Дізнавшись про новий виграш, Володимир спочатку не повірив сам собі: «Я закреслював у білетах числа, які випадали з лототрона. Звісно, одночасно всі білети перевірити неможливо, тому я записую ці числа і після ефіру перевіряю ті білети, які не встиг перевірити під час розіграшу. Коли я почув, що виграти пощастило учаснику з Дніпропетровської області, я став перевіряти свої білети ще завзятіше. На одному з них я закреслив три лінії. Не повірив сам собі, тому переглянув запис ефіру на YouTube, де ведучий Анатолій назвав номер виграшного білета, і переконався, що я переможець».

Першим, кому Володимир Анатолійович зателефонував, був його син, який служить у ЗСУ і якраз зараз перебуває у відпустці. «Він дуже зрадів за мене, адже знає, як я люблю цю лотерею. Мій син завжди купує мені білети «Лото-Забава», де б він не був, навіть на цей тираж привозив їх з Києва. Але так сталося, що виграшний білет я купив у рідному Кривому Розі», – розповідає щасливий переможець.

Щодо планів на виграні гроші, Володимир Анатолійович планує частину виграшу передати на підтримку ЗСУ: «Я хочу підтримати наших захисників, тип паче мій син, зять та онук захищають Україну». Щодо решти суми, він ще не визначився.


Поділитись:
23 травня 2024
Ми у Viber!