0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переселенці з Луганщини виграли великий приз у «Лото-Забава»

13 число стало щасливим для родини переселенців з Луганської області. 13 квітня 2024 року у місті Ірпінь Київської області вони купили білет «Лото-Забава» за 35 гривень, а на наступний день виграли 190 000 гривень.

Переможницею тиражу стала пані Неля і її чоловік Вадим. Протягом кількох років вони вдвох беруть участь у «Лото-Забава». Родина родом з міста Щастя Луганської області. Через війну вони втратили нерухомість, автомобілі та бізнес. Проте вони не втратили віру в краще майбутнє. За словами пані Нелі, надія вмирає останньою, тому хочеться вірити в дива та в те, що з тобою несподівано може статися й щось дуже хороше.

Пані Неля розповідає, що виграш ніщо не віщувало, але цікаво, що виграшний білет було придбано саме 13 числа. Це число символічне для цієї родини, адже саме в цей день народився пан Вадим, чоловік пані Нелі. Він першим дізнався про виграш і радісно повідомив про це пані Нелю, яка досі не може повірити у щасливий випадок.

Родина вже має плани на виграні кошти – вони планують розділити частину коштів між своїми трьома дітьми, а іншу частину коштів залишити на майбутнє.


Поділитись:
18 квітня 2024
Ми у Viber!