0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

З першої спроби. Киянин виграв 190 000 гривень у «Лото-Забава»

Киянин Павло перебуваючи у відрядженні у Кременчуці купив свій перший в житті лотерейний білет і йому з першого разу пощастило виграти велику суму.

Павло – фізичний терапевт, багато років займається реабілітацією військових. Після роботи, друзі з Кременчука запросили його на прогулянку, під час якої вони випадково натрапили на точку продажів лотерей, яка знаходиться у Будинку торгівлі.

«Покупка білета – це було абсолютно спонтанне рішення. Ми підійшли до продавця, подивились на весь асортимент лотерей, і серед них я обрав «Лото-Забава», бо щось чув про цю лотерею», – пояснив Павло.

Він настільки не придав значення цій події, що залишив білет у друзів. Однак, після повернення до Києва, він згадав про лотерею, і вирішив подивитися, чи є якась інформація про виграшний білет. На сайті лотереї він побачив, що виграшний білет куплено у Кременчуці.

«Я подумав, а раптом, це мій білет? Я зателефонував друзям, попросив знайти мій білет і надіслати мені його фото. Виявилось, що цей білет і був виграшним», – розповів Павло.

За його словами він сприйняв виграш дуже спокійно, без емоцій. А про свою феноменальну удачу він каже: «Зорі зійшлися!». Також він повідомив, що ще не вирішив на що витратить виграш, але частину цих коштів він планує задонатити.

Зазначимо, що вартість лотерейного білета, який приніс виграш, склала всього 25 гривень. 


Поділитись:
6 березня 2024
Ми у Viber!