0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Кому щастило в лотереях у 2023 році

Лотерея – це розвага, в якій кожен, хто купив лотерейний білет, має шанс на виграш. Але чи є якісь закономірності, чи тенденції у світі лотерейних виграшів? Ми вирішили про це дізнатися, проаналізувавши всі великі виграші за 2023 рік в лотереях, що проводяться оператором державних лотерей «М.С.Л.», та поділитися з вами цікавими фактами про наших переможців.

У 2023 році понад 100 українців виграли в наших лотереях суми від 50 000 гривень і більше. Найбільшими виграшами минулого року стали призи у розмірі 1 000 000 гривень. Ці виграші перетворили чотирьох щасливчиків на лотерейних мільйонерів.

Дослідження показало, що серед переможців лотерей від «М.С.Л.» представників чоловічої статі майже у двічі більше, ніж жіночої. Щодо особистісних факторів, серед чоловіків найбільше таланило чоловікам на ім’я Сергій, Володимир та Андрій. Серед жінок – Ольгам, Оленам та Людмилам. До речі, Андрії та Ольги були серед лідерів і у 2022 році.

Якщо поринути у світ астрології, то маємо цікавий факт – одразу 7 знаків зодіаку розділили лідерство. Водолії, Близнюки, Риби, Терези, Раки, Діви та Козероги  вигравали частіше за інші знаки зодіаку. Проте, якщо звернути увагу на місяць та дату народження наших переможців, то серед лідерів – березень, червень і жовтень,  та 19 число.

Ну й ще декілька цікавих фактів – наймолодший переможець народився у 2004 році, а найстарший –  у 1931 році. Між ними 73 роки різниці. Найчастіше вигравали мешканці Київської, Одеської, Львівської та Дніпропетровської областей. Найбільша кількість переможців — учасники «Лото-Забава».

Двоє учасників наших лотерей двічі за рік вигравали великі призи. 

І на останок, декілька наших переможців так і не з'явились за своїми виграшами. Наприклад, «М.С.Л.» й досі очікує на переможця, який ще 26 листопада виграв приз у розмірі 1 000 000 гривень  у «Лото-Забава».

Отже, тепер ми знаємо трохи більше про переможців 2023 року. Цікаво, що чекає на нас у 2024 році? Поки що для нас це загадка, але впевнені, що у цьому році ми змінимо на краще життя багатьох наших учасників, адже попереду  багато великих виграшів. Тому, беріть участь у наших лотереях, можливо саме ви наш наступний переможець!


Поділитись:
31 січня 2024
Ми у Viber!