0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Жінка з Кривого Рогу виграла 100 000 гривень у «Лото-Забава»

Вдруге за останній місяць мешканці Кривого Рогу виграють у «Лото-Забава» великі грошові призи!

Наприкінці грудня пенсіонер Сергій Олександрович виграв 100 000 гривень, а 14 січня власницею аналогічного виграшу стала жінка на ім’я Таміла.

Пані Таміла розповіла, що могла втратити виграш, адже хотіла викинути лотерейний  білет, який, як виявилось, приніс чималенький виграш.

«Лотерейні білети я перевіряю вручну – виписую всі номери кульок, що випали з лототрона, а потім викреслюю їх у своїх лотерейних білетах. Цього разу, я як завжди, повикреслювала числа у своїх білетах і зрозуміла, що ні мільйон, ні 190 000 гривень я не виграла. Звісно, я трохи засмутилася, і вже хотіла викинути білети, аж як згадала, що купувала комплект білетів відповідно до правил новорічної акції», – розповідає переможниця.

Вона порівняла номери своїх лотерейних білетів з тими, що виграли в акції і виявилося, що в одному з білетів її чекав сюрприз у 100 000 гривень.

«Від хвилювання в мене тряслись руки. Потім я ще три або чотири рази перевіряла цей білет, аби пересвідчитися, що я не помилилась. Уявляєте, я могла викинути цей білет і ніколи не дізнатися про виграш!», – ділиться емоціями щаслива пані Таміла.

Щодо планів на виграні гроші: половину виграної суми переможниця планує подарувати дітям, частину віддасть батькам, а залишок – перерахує на потреби ЗСУ.

Пані Таміла стала переможницею останнього розіграшу Новорічної акції «1 000 000 гривень: і на плани, і на мрії». За результатами п’яти акційних розіграшів по 100 000 гривень виграли учасники з Білої Церкви, Мукачева, Чернівців, та двоє криворіжців. Ще 50 призів по 10 000 гривень розлетілись всією Україною: переможцями стали учасники з 25 населених пунктів різної величини –  від Києва, Харкова та Львова до містечок Виноградів, Переяслав-Хмельницький та Миргород. 13 переможців акції придбали білети онлайн на сайті msl.ua.

Нагадаємо, що у «Лото-Забава» кожного тижня розігрується одразу кілька призів: джекпот розміром 1 000 000 гривень, 300 000 гривень у конкурсі «Парочка» та 190 000 гривень у «Великій грі». Купити лотерейні білети можна у точках продажу лотерей, а також на сайті msl.ua. Розіграші лотереї «Лото-Забава» проходять щонеділі о 9:01 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.» та на телеканалі «Апостроф TV».


Поділитись:
18 січня 2024
Ми у Viber!