0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мешканець Мукачева напередодні Нового року виграв 100 000 гривень

Напередодні Нового року мешканець Мукачева отримав неймовірний подарунок – виграш у 100 000 гривень в Новорічній акції від «Лото-Забава». Переможцем став 57-річний Анатолій Миколайович, пенсіонер з Мукачева.

Пан Анатолій розповів, що він постійний учасник «Лото-Забава», а коли дізнався про Новорічну акцію, то не сумнівався, що потрібно брати участь.

«Розіграш напередодні Нового року! Хіба можна таке пропустити? Звісно, я придбав 5 акційних білетів як подарунок собі на Новий рік», – ділиться пан Анатолій.

Перевіряти лотерейні білети він прийшов за кілька годин після розіграшу лотереї.

«Якщо чесно, я не дивився прямий ефір «Лото-Забави» 31 грудня. Але через кілька годин після тиражу пішов купувати новорічну ялинку, та по дорозі додому зайшов у лотерейний кіоск, щоб перевірити свої білети. Пам’ятаю посмішку продавчині лотерей, яка побачила мене з ялинкою! Вона ще запитала: «Ви до нас за подарунком під ялинку?». Я посміхнувся у відповідь та дав білети на перевірку. Вона взяла білети, почала сканувати їх, і тут я чую вітання з виграшем. Я аж не повірив у таку удачу, та попросив перевірити ще раз. І тут продавчиня повернула до мене екран свого комп’ютеру, на якому було написано про виграш. В результаті я вийшов з лотерейного кіоску і з ялинкою, і з подарунком під ялинку! Та ще і яким: 100 000 гривень! Таких цінних подарунків я ніколи не отримував», – ділиться своєю новорічною історією пан Анатолій.

Переможець лотереї розповів, що на виграні гроші він планує купити пральну машинку, телевізор, та можливо ще якусь побутову техніку.

Анатолій Миколайович став головним переможцем третього акційного розіграшу, який відбувся 31 грудня. В цей день ще 10 учасників акції з різних регіонів України виграли у Новорічній акції по 10 000 гривень. Вони вже отримали свої виграші та поділились своїми планами на отримані гроші. Більшість із них збираються придбати подарунки для дітей, а також перерахувати частину виграшу на допомогу ЗСУ.

Нагадаємо, що кожного тижня протягом п’яти тиражів «Лото-Забава» додатково розігрує 11 грошових призів на суму 200 000 гривень: один головний приз – 100 000 гривень та 10 додаткових призів по 10 000 гривень. Попереду ще два акційних розіграші, які відбудуться 7 і 14 січня 2024 року. Це означає, що ще 22 учасники лотереї виграють додаткові призи від «Лото-Забава».

Для участі в акції «1 000 000 гривень і на плани, і на мрії» необхідно купити 5 або більше білетів «Лото-Забава» вартістю від 30 грн кожний. З детальними умовами акції можна ознайомитися на сайті. Розіграші лотереї можна переглянути в прямому ефірі на телеканалі «Апостроф TV», офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.» та на сторінці «Лото-Забава».


Поділитись:
5 січня 2024
Ми у Viber!