0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Різдвяне диво: двоє щасливчиків розділили 190 000 гривень

Як ми повідомляли раніше, на Різдво одразу двоє учасників «Лото-Забава» стали переможцями «Великої гри». Відповідно до правил лотереї, переможці порівно розділили головний приз, який складає 190 тисяч гривень. Таким чином,  кожен з них став володарем 95 000 гривень.

Одним з переможців став Володимир Валентинович з Одеси, який назвав свій виграш вдалим камбеком, адже він досить давно не купував лотерейні білети. Напередодні розіграшу у нього з’явилось передчуття, що саме зараз йому пощастить у лотереї. На сайті він побачив, що зараз проходить Новорічна акція «1 000 000 гривень і на плани, і на мрії», тому вирішив купити одразу 5 лотерейних білетів, щоб збільшити свої шанси на перемогу.

Про свій виграш він дізнався переглядаючи запис розіграшу лотереї. Йому здалося, що один з номерів виграшних білетів дуже близький до тих, що він купував. Так і було, виграшним виявився останній з його п’яти білетів. Це його перший великий виграш. Наразі його близькі ще не знають про цю щасливу подію, адже пан Володимир планує зробити їм сюрприз!

Історія виграшу другого переможця також пов’язана з Новорічною акцією «1 000 000 гривень і на плани, і на мрії», адже киянин Олександр Віталійович не є постійним учасником «Лото-Забава» і купив білети, щоб взяти участь у новорічній акції.

«Я сподівався на новорічне диво і воно сталося!», – так описує свій виграш пан Олександр. Для нього це також перший великий виграш у лотерею.

Вітаємо обох переможців та нагадуємо, що наступний розіграш «Лото-Забава» відбудеться напередодні Нового року, 31 грудня. Для того, щоб взяти у ньому участь необхідно купити лотерейний білет або кілька білетів на нашому сайті або у точках продажу лотерей «М.С.Л.». Кожної неділі ми розігруємо одразу кілька призів: джекпот розміром 1 000 000 гривень, 300 000 гривень у додатковому конкурсі «Парочка», 190 000 гривень у «Великій грі» та призи Новорічної акції «1 000 000 гривень і на плани, і на мрії».

Слідкуйте за розіграшами в прямому ефірі на телеканалі «Апостроф TV», офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.» та на сторінці «Лото-Забава».

Бажаємо всім удачі і пам’ятайте: Виграє той, хто грає!


Поділитись:
29 грудня 2023
Ми у Viber!