0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Найочікуваніший джекпот в історії "Спортпрогнозу"!


Нарешті це сталося! Серія без зірваних джекпотів у "Спортпрогнозі" тривала рекордні 60 тиражів, але головний приз все-таки знайшов свого героя. Після двох місяців "простою" найочікуваніший джекпот в історії "СП" був зірваний за підсумками 419 тиражу, це рівно 500 000 гривень!

Пів мільйона гривень відправляються до Одеси. Переможну ставку було зареєстровано в "Лотомаркеті" на вул. Новосельського, 22. Майбутній переможець витратив на гру всього 25 гривень, заповнивши одну ігрову картку. І один із п'яти варіантів виявився абсолютно точним!

Потрібно сказати, що в кількох парах нашому переможцю відверто пощастило. Наприклад, єдиний гол у ворота "Райо" "Осасуна" забила на п'ятій компенсованій хвилині! Крім цього, "Ов'єдо" двічі поступався "Ельче" по ходу матчу, але все-таки вирвав перемогу, забивши вирішальний гол на 89-й хвилині. А ще "Спеція" дотиснула "Барі" на 84-й хвилині, а молодіжний склад "Аякса" лише в кінцівці врятував гру проти ровесників із ПСВ.

Це вже 21-й джекпот, виграний у "Спортпрогнозі" від початку року. Загальна сума зірваних джекпотів - 5 980 000 гривень. А ще це рекордний "спортпрогнозівський" джекпот після початку повномасштабної війни. Вітаємо переможця!


Поділитись:
19 грудня 2023
Ми у Viber!