0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Льодограй»: в Богуславі розіграли Кубок Святого Миколая


16-17 грудня 2023 року на арені Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй» у місті Богуслав (Київська область) традиційно відбувся турнір з хокею з шайбою серед дітей 2013-2014 р.н. -  «Кубок Святого Миколая».

На цьому турнірі на юних спортсменів очікувало справжнє хокейне свято, нагороди, святковий настрій та подарунки від організаторів турніру.

У змаганнях взяли участь 8 хокейних команд з Києва, Дніпра, Кременчука, Вінниці та, звичайно, з Богуслава.

В упорній боротьбі переможцями турніру стали господарі льодової арени, спортсмени з хокейного клубу «Шершні» з міста Богуслав. Срібними призерами стали гравці команди «Сокіл-2013-2» з Києва, а бронзу вибороли гравці команди «Патріот» з Вінниці. 

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає усіх учасників турніру та бажає командам сили та витримки в тренуваннях та подальших змаганнях!



Довідка: «Льодограй» - універсальний навчально-тренувальний центр, збудований коштом оператора державних лотерей «М.С.Л.». На базі комплексу діють школи хокею та фігурного катання, тренажерний та хореографічний зали. За 9 років існування УНТЦ «Льодограй» вже понад 500 вихованців центра стали переможцями та призерами національних та міжнародних змагань.


Поділитись:
19 грудня 2023
Ми у Viber!