0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: у Чернівцях зірвано джекпот

17 грудня 2023 року, під час 1258 тиражу «Лото-Забава», учасник з Чернівців став власником джекпоту у розмірі 1 000 000 гривень. Це вже четвертий лотерейний мільйонер цього року і 431-й за весь час проведення «Лото-Забава». Важливо зазначити, що вже втретє у 2023 році, джекпот зривається під час старту акцій. Цього разу, під час першого розіграшу в рамках Новорічної акції «1 000 000 гривень і на плани, і на мрії!».

Переможцем став 65-річний пан Дмитро. Виграшний білет він купив 13 грудня всього за 25 гривень у точці продажу на вулиці Руська, 219-е. Пенсіонер бере участь у «Лото-Забава» вже 19 років, але це перший великий приз, який йому підкорився.

Пан Дмитро поділився, що передбачав свій виграш, адже кілька тижнів тому йому наснилося, що він виграв у «Лото-Забава» велику суму.

«Звісно уві сні це був не джекпот, але я пам’ятаю, що весь сон я був дуже щасливим. Мені дуже хотілося, щоб цей сон був віщим – так і сталося. З того моменту мені стало дуже щастити, але весь час не вистачало якоїсь однієї цифри, щоб виграти великий приз», – ділиться своїм досвідом переможець.

Пан Дмитро розповів, що про виграш дізнався переглядаючи запис прямого ефіру.

«У мене було шість білетів. У перших чотирьох були дрібні виграші. Коли я почав закреслювати числа у п’ятому білеті, я одразу зрозумів, що щось буде, адже один за одним я закреслив всі числа. Проте я не повірив власним очам, вирішив ще раз пересвідчитися, що я мільйонер і звірити номер виграшного білета з тим, що озвучив ведучий. Звісно вони збіглися. І ось це я називаю хороший стрес: радів так, що довелося міряти тиск», – поділився своїми емоціями пан Дмитро.

Щодо планів на майбутнє, переможець вирішив залишити їх у таємниці.


Поділитись:
18 грудня 2023
Ми у Viber!