0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Пенсіонерка з Одеси виграла у лотерею 190 000 гривень

82-річна пенсіонерка з Одеси, на ім'я Ольга, виграла 190 000 гривень у «Лото-Забава». За її словами, доля готувала її до цього виграшу, бо кілька тиражів поспіль їй не вистачало одного числа, щоб виграти головний приз «Великої гри».

«Ніби доля вела мене до цього моменту,  адже цього разу в мене було не чотири білети, як зазвичай, а п’ять. Можливо, що цей п’ятий білет і став виграшним», - розповідає пані Ольга.

До речі, пані Ольга постійна учасниця «Лото-Забава». Вона бере участь у цій лотереї понад 20 років, але це її перший по-справжньому великий виграш. До цього вона вигравала по кілька тисяч гривень та побутову техніку.

«Я дуже люблю цю лотерею, бо по суті – це те ж саме лото, в яке я граю з самого дитинства. Але в «Лото-Забава» ще й можна виграти гроші», - сказала пані Ольга.

До речі, пані Ольга купила п’ять білетів замість чотирьох, бо переплутала дату першого розіграшу Новорічної акції «1 000 000 гривень і на плани, і на мрії!». Тому, нагадуємо, що перший акційний розіграш відбудеться 17 грудня. Серед усіх учасників акції будуть розіграні додаткові грошові призи.

Детальні умови акції тут.


Поділитись:
18 грудня 2023
Ми у Viber!