0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

На арені «Льодограй» відбувся «Кубок Святого Миколая» з фігурного катання

7-9 грудня 2023 року на арені Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй» у місті Богуслав (Київська область) відбулися змагання з фігурного катання.

Льодограй приймав 3 етап Кубка України серед хлопців і дівчат та турнір з фігурного катання «Кубок Святого Миколая». У змаганнях брали участь 249 талановитих фігуристів з усієї України. Богуславську школу фігурного катання представляли 16 юних спортсменів з 4 вікових категорій.

У завзятій боротьбі, в категорії «Beginners» перше місце посіла Аліса Бованенко, друге місце - Аміна Рожкова, третьою стала Валерія Кальченко.

Перше місце в категорії «Beginners+» виборола Ангеліна Лабзенко. У цій же категорії  Поліна Завалій посіла друге місце, а Христина Янчин - третє.

Серед призерів турнірів були і юні вихованці УНТЦ «Льодограй».

Турніри стали не лише захоплюючими спортивними подіями, але й справжнім святом фігурного катання, яке запам’ятається всім учасникам. Організатори підготували для усіх юних фігуристів заслужені дипломи та подарунки.


Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає усіх учасників турнірів та бажає їм сили та витримки в тренуваннях та подальших змаганнях!

Довідка: «Льодограй» - універсальний навчально-тренувальний центр, збудований коштом оператора державних лотерей «М.С.Л.». На базі комплексу діють школи хокею та фігурного катання, тренажерний та хореографічний зали. За 8 років існування УНТЦ «Льодограй» вже 563 вихованці центра стали переможцями та призерами національних та міжнародних змагань.


Поділитись:
14 грудня 2023
Ми у Viber!