0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Спортпрогноз: Ліга чемпіонів, Шахтар і рекордний джекпот!


У груповому турнірі Ліги чемпіонів донецькому "Шахтарю" залишилося провести лише один матч, і саме після нього визначиться подальша доля гірників у нинішньому євросезоні. Аби продовжити боротьбу у найпрестижнішому турнірі європейського футболу, необхідно перемагати "Порту" на його полі, тоді як за будь-якого іншого результату на "Шахтар" чекатиме Ліга Європи.

Отже, "Шахтар" спробує перемогти на "Драгау", хоча зробити це буде непросто. Саме ці суперники зустрічалися на старті групового турніру, коли "Порту" не залишив гірникам жодного шансу в Гамбурзі (3-1). Всі голи в тому матчі були забиті в перші 30 хвилин, після чого "Порту" на класі довів справу до заслуженої перемоги. Сьогодні в активі обох команд по дев'ять очок, причому за нічийного підсумку вище фінішують португальці.

Всі ми уявляли, що під керівництвом Маріно Пушича "Шахтар" демонструватиме винятково видовищний футбол, але наразі це не зовсім так. Крім усього іншого, боснійський фахівець дуже зосереджений на надійності оборони, а в Лізі чемпіонів його команда взагалі грає дуже прагматично. "Барселона" та "Антверпен" були обіграні з рахунком 1-0, "Шахтар" також не пропускав у трьох останніх матчах чемпіонату.

Маріно Пушич (головний тренер "Шахтаря"): "Обидві команди, а особливо ми, змінилися за останні два місяці. Суперник також покращує свою гру, тож це буде дуже цікаве протистояння двох команд, які зустрінуться у такому собі фіналі. Ми досягли нашої основної мети – залишитися у єврокубках. Але "Шахтар" є дуже амбітною командою, яка хоче досягти ще більшого. Ми маємо амбіції, і я хочу побачити їх на футбольному полі. "Порту" дуже сильна і стабільна команда, вона має гарну організацію, їх важко перемогти. Але для нашого суперника це теж непросте випробування, адже ми з ними майже на одному рівні. Ми хочемо бути собою в цьому матчі і зробимо все можливе для перемоги".

Матч "Порту" - "Шахтар" розпочнеться о 22:00, саме він відкриває 417 тираж лотереї "Спортпрогноз". Потрібно зауважити, що попередній тираж став 58-м поспіль без зірваного джекпоту, що є повторенням абсолютного рекорду в історії українського тото. Влітку минулого року головний виграш також протримався 58 тиражів, і тільки з 59-й спроби четверо прогнозистів порівну розділили 440 000 гривень. Тепер на кону 490 000 гривень - це рекордний джекпот після початку повномасштабної війни.

Вболіваємо за "Шахтар" і бажаємо вдалих прогнозів!


Поділитись:
13 грудня 2023
Ми у Viber!