0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Вдалий камбек у лотерею. Переможець «Лото-Забава» з Ужгорода знайшовся!

Через півтора тижня після виграшу, знайшовся переможець, який виграв 190 000 гривень у «Лото-Забава». Щасливчиком виявився 42-річний пан Мирослав. Свій виграш він вважає надзвичайно вдалим камбеком у лотерею.

«До 24 лютого 2022 року, я регулярно брав участь у «Лото-Забава», але з початком повномасштабної війни я припинив купувати лотерейні білети, – розповів Мирослав. – Якось я зайшов у супермаркет за шоколадкою для доньки, там же  розташована точка продажу лотерей, і сам не знаю чому, але я вирішив купити один єдиний білет».

Згодом він забув про цю покупку, тому і не перевіряв лотерейний білет: «Я навіть бачив статті у ЗМІ, що хтось в Ужгороді виграв у «Лото-Забава» і не з’являється за виграшем. Пам’ятаю, що ще подумав: «Щастить же людям!», але мені навіть не спало на думку, що це можу бути я».

Мирослав згадав про лотерейний білет лише через півтора тижня після виграшу. За його словами, він не міг повірити власним очам: «Я брав участь у «Лото-Забава» багато років, мій батько постійно купує цю лотерею, звісно, ми вигравали, були виграші навіть по 10-15 тисяч гривень, але найбільший виграш приніс один єдиний випадково куплений білет».

На думку Мирослава, своїм виграшем він завдячує доньці, тому він планує купити їй дуже багато шоколадок. Щодо планів на виграні гроші, переможець розповів, що планує витратити їх на лікування батька та покупку побутової техніки.


Поділитись:
30 листопада 2023
Ми у Viber!