0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Жінки стали частіше вигравати у «Лото-Забава»

Третій тираж поспіль, великі виграші у «Лото-Забава» дістаються жінкам. Нагадаємо, минулої неділі було виграно одразу два великих призи: 300 000 гривень у конкурсі «Парочка» та 190 000 гривень у «Великій грі».

Володаркою виграшу у конкурсі «Парочка» стала постійна учасниця лотереї, 75-річна пенсіонерка з Києва, на ім’я Людмила Іванівна. Вона бере участь у «Лото-Забава» з перших тиражів, та це її перший великий виграш: «Я дивилася прямий ефір, закреслювала числа, що випали з лототрона і зрозуміла, що щось виграла. Але скільки саме – я не зрозуміла. Зателефонувала на Гарячу лінію «М.С.Л.», попросила допомогти мені перевірити мій білет, і саме від оператора Гарячої лінії я почула привітання з виграшем 300 000 гривень. Я розплакалась, бо навіть не сподівалась, що мені коли-небудь пощастить виграти такі великі гроші», – ділиться емоціями Людмила Іванівна.

Інша переможниця тиражу, Олена Миколаївна з міста Суми, 46-річна домогосподарка, одразу зрозуміла, що саме її білет виграв 190 000 гривень: «Я дивилась ефір та чекала від ведучого інформацію, де саме виграно приз «Великої гри» та номер виграшного білета. Коли почула, що виграшний білет куплено у Сумській області, серце шалено закалатало, а коли я звірила номер білета, то не змогла стримати емоцій та почала стрибати від радості», - розповідає пані Олена.

Вітаємо наших переможниць з виграшами. А усім охочим долучитися до «Лото-Забава», нагадуємо, що лотерейні білети можна купити онлайн на нашому сайті та у точках продажу лотерей «М.С.Л.».

Бажаємо усім удачі!


Поділитись:
3 листопада 2023
Ми у Viber!