0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Забула перевірити білети. Киянка дізналася про виграш у лотерею з Facebook

Звістка про виграш у «Лото-Забава» для лікарки з Києва, Лілії Іванівни, стала справжнім сюрпризом, адже вона дізналася про нього з соціальної мережі Facebook.

46-річна медична працівниця, завідувачка відділення в столичній клініці, бере участь у «Лото-Забава» з часів студентства. «Це вже невід'ємна частина мого життя!», – розповідає вона.

Лілія Іванівна дізналася про свій виграш завдяки публікації у Facebook, в якій йшлося про те, що розшукують переможця з Києва, який виграв у лотерею ще 15 жовтня і не звертається до оператора державних лотерей «М.С.Л.» за виграшем. «Коли я побачила, що виграшний білет куплено на Білоруській, 8, Лук'янівка, моє серце забилось частіше. Я часто буваю в цьому районі і іноді купую лотереї. Я знала, що це можу бути я, бо я давно не перевіряла свої білети. Просто забувала. І навіть опівночі, після довгого робочого дня, моя цікавість перемогла і я пішла по свої білети. Перший з них був виграшним», – додає вона.

Про плани на майбутнє, переможниця розповіла наступне: «Я вірю у закон парних випадків, тому я впевнена, що одного дня виграю джекпот. Я вкладу його у нерухомість. А що робити з цим виграшем, я поки що не вирішила».


Поділитись:
31 жовтня 2023
Ми у Viber!