0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: офіційний партнер та спонсор Гран-прі 52-го КМКФ «Молодість»

Найпопулярніша лотерея України «Лото-Забава» стала офіційним партнером та спонсором Гран-прі 52-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість», який відбудеться з 21 по 29 жовтня 2023 року. Володар Гран-прі за найкращий фільм Міжнародної конкурсної програми отримає грошовий приз у 5 000 доларів США від «Лото-Забава» й традиційну нагороду «Молодості» – «Скіфського оленя».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.», одним з головних брендів якого є лотерея «Лото-Забава», вже понад 20 років залишається одним із найбільш надійних партнерів цього кінофестивалю.

Альона Бурмістрова, начальник відділу PR та комунікацій оператора державних лотерей «М.С.Л.», так прокоментувала співпрацю з «Молодістю»: «Зараз головний фокус «М.С.Л.» – допомога армії, проте підтримка кінофестивалю «Молодість» також важлива. Адже ворог намагається знищити не тільки наші міста, а й нашу культуру. «Молодість» є одним з найвідоміших культурних брендів України. Тому ми не можемо оминути увагою цей кінофестиваль і вважаємо, що підтримка такої визначної події – наш обов’язок».

Напередодні Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» організатори оголосили програму повнометражного міжнародного конкурсу, яка складається з 12 стрічок з усього світу. Серед них — учасники та лауреати таких кінофестивалів, як Канни, Берлінале, Локарно, Сан-Себастьян, Міжнародний кінофестиваль в Роттердамі, Кінофестиваль у Сараєво тощо. Серед конкурсантів є і українські стрічки «Степне» Марини Вроди та «Лишайся онлайн» Єви Стрєльнікової. Загалом буде показано понад 150 повнометражних та короткометражних фільмів.


Поділитись:
19 жовтня 2023
Ми у Viber!