0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переселенець з Горлівки виграв на Львівщині 190 000 гривень у «Лото-Забава»

Минулого тижня на Львівщині виграли 190 000 гривень у «Лото-Забава». Власником цього виграшу став 65-річний переселенець з Горлівки, на ім’я Олександр Леонідович.

У 2014 році, через окупацію, пан Олександр покинув рідну Горлівку та переїхав у Марганець. Але з початком повномасштабного вторгнення, він із сім’єю змушений був покинути цей тимчасовий прихисток та шукати новий дім. Зараз він проживає у Моршині.

Кожного тижня пан Олександр долає відстань від Моршина до міста Стрий, щоб купити кілька лотерейних білетів. Ці подорожі стали для нього єдиною розвагою: «Щотижня я подорожую у сусіднє місто, дивлюсь на людей, купую лотерейні білети, спілкуюсь с продавцем лотерей. Для мене лотерея – це символ надії та світла в кінці тунелю. Я живу чекаючи на диво, і ось воно сталося».

Про виграш переможець дізнався переглядаючи трансляцію розіграшу на YouTube: «Я дивився прямий ефір і мені здалося, що номер виграшного білета, який назвав ведучий, дуже схожий на мій. А виявилося, що це і є мій білет».

Олександр Леонідович безмежно радий своєму виграшу, але для повного щастя йому не вистачає повідомлення про перемогу у війні та звістки про те, що можна повернутися до дому, до української Горлівки. Ми віримо, що його мрія та мрія всіх українців скоро здійсниться. Та, разом з тим, закликаємо всіх допомагати Збройним Силам України.


Поділитись:
5 жовтня 2023
Ми у Viber!