0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Оце так везіння! Хотів виграти в акції чи конкурсі, а виграв головний приз

Чи купуєте ви більше білетів, щоб збільшити шанси на виграш? Думаєте, що це навряд чи спрацює? А ось переможець минулого тиражу «Лото-Забава», на ім'я Євген Анатолійович, вирішив піти саме таким шляхом, щоб збільшити шанси на виграш в акції «Д000 000ВГЕ ЛІТО» чи у додатковому конкурсі «Парочка». Але у долі були свої плани, і йому пощастило виграти головний приз тиражу - 190 000 гривень.

«Білети я купую давно і регулярно. На останній розіграш акції я вирішив купити 10 білетів по 45 гривень, щоб збільшити шанси на виграш. Правда, я думав не про головний приз, а про виграш у конкурсі чи акції, але пощастило мені саме у «Великій грі», це просто фантастика!», - каже щасливий власник виграшу.

За словами Євгена Анатолійовича, це не перший виграш у «Лото-Забава», бо до цього він вигравав і суми у кілька тисяч гривень і побутову техніку, але на даний час це найбільша сума, яку він виграв у «Лото-Забава». Зупинятися на досягнутому він не планує, бо мріє про мільйон.

Ми бажаємо Євгену Анатолійовичу здійснення його мрії.

Якщо і ви мрієте стати одним з переможців «Лото-Забава», не зволікайте! Купуйте білети у точках продажу «М.С.Л.» або на нашому сайті.

Бажаємо усім удачі!

Поділитись:
29 вересня 2023
Ми у Viber!