0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Задоначу все! Волонтерка із Запоріжжя віддає весь лотерейний виграш

26 вересня у Запоріжжі виграли 50 000 гривень у миттєву лотерею-стирачку «Карти в руки» від оператора державних лотерей «М.С.Л.». Щасливий лотерейний білет дістався 58-річній волонтерці із Запоріжжя, на ім’я Інна Дмитрівна.

За її словами, ніщо не віщувало, що їй може так пощастити.

«Для мене лотереї – це розвага із бонусом у вигляді виграшу, тому іноді захожу у лотерейні кіоски, купую пару білетиків. Така в мене розрядка у ці важкі для усіх українців часи. Звісно, я зраділа, коли побачила, що виграла 50 000 гривень. Якщо чесно, то я й досі у шоці», - розповідає Інна Дмитрівна.

Замість того, щоб особисто насолоджуватися виграшем, Інна Дмитрівна вирішила його віддати.

«З самого початку війни я займаюся волонтерством. Готую їжу для військових, відвожу гуманітарну допомогу та допомогу для військових у прифронтові зони. Роблю все, що можу для тих, хто захищає нашу країну. Тому, й виграш я вирішила роздати. Частину віддам на потреби військових, а частину пожертвую церкві, яка мене буквально врятувала після смерті мого чоловіка від COVID-19».

До речі, виграшний лотерейний білет обійшовся переможниці всього у 20 гривень, а максимальний приз лотереї «Карти в руки» - 500 000 гривень, і наразі, він ще не був виграний. 

           


Поділитись:
27 вересня 2023
Ми у Viber!