0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Кондитерка з Києва виграла 190 000 гривень

Для багатьох учасників «Лото-Забава», участь у цій лотереї стала сімейною традицією. Історія переможниці 1245 тиражу, 30-річної кондитерки з Києва, на ім'я Надія, стала ще одним підтвердженням цього факту.

«Для моєї родини участь у «Лото-Забава» - це вже сімейна традиція. Моя мама регулярно бере участь у цій лотереї, та і я вже чотири роки не пропускаю жодного розіграшу», – розповіла щаслива власниця виграшу.

Але удача посміхнулася саме Надії. «Моя мама ще навіть не знає, що я стала переможницею «Лото-Забава», і я готую їй приємний сюрприз», - додала вона.

До речі, ще один сюрприз переможниця готує для розповсюджувачки, яка продала їй лотерейний білет, який згодом став виграшним.

 «Мені дуже запам’яталося, як після покупки білетів, продавець лотерей сказала мені: «Нехай вам пощастить!». А я їй відповіла, що повернусь до неї за виграшем. Усім раджу відвідати цю точку (м.Київ, вул. Драйзера, 8), де працює чудовий продавець лотерей. До того ж тепер вона може сміливо казати про себе, що у неї щаслива точка продажів. Щодо виграшу, вона поки що не знає, оскільки я дізналася про нього, переглядаючи запис прямого ефіру на Youtube, але обов’язково піду і подякую їй за її пророче побажання», - розповіла Надія.

Вітаємо пані Надію з виграшем та бажаємо їй ще багато лотерейних перемог у майбутньому. А усім охочим долучитися до «Лото-Забава», нагадуємо, що лотерейні білети можна купити онлайн на нашому сайті та у точках розповсюдження лотерей «М.С.Л.».

Бажаємо усім удачі!


Поділитись:
26 вересня 2023
Ми у Viber!