0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Не побачив свій виграш: охоронець з Кропивницького виграв у лотерею

64-річний охоронець з Кропивницького став головним переможцем 1244 тиражу «Лото-Забава». Володимир Борисович виграв 190 000 гривень. Свого найбільшого виграшу він очікував багато років.

«Я беру участь у «Лото-Забава» з 74 тиражу. Я дуже чітко пам’ятаю цю цифру, бо з першого ж білета мені пощастило виграти 186 гривень, на той час це була досить велика сума. Були й інші виграші, завдяки яким в мене з’явилась деяка побутова техніка», - розповідає Володимир Борисович.

Свій доленосний виграш переможець не побачив: «Багато років поспіль, я не пропускав прямих ефірів. Перегляд розіграшу - це вже традиція. Та саме у свій найщасливіший день я пропустив трансляцію, бо супроводжував дружину, яка вирішила піти на ринок. Пізніше, я зайшов у свій особистий кабінет на сайті та побачив, що виграв 190 000 гривень».

Володимир Борисович розповідає, що цей виграш став для нього приємним сюрпризом. На що витратити виграш він ще не думав. Також, Володимир Борисович розповів, що він планує продовжувати брати участь у «Лото-Забава», адже мріє виграти джекпот. Свою розповідь він закінчив зі словами: «Життя завжди приносить сюрпризи, і цей виграш лише підтверджує, що навіть у 64 роки може трапитись щось неймовірне. Я вдячний «Лото-Забава» за ці емоції та впевнений, що далі буде».


Поділитись:
21 вересня 2023
Ми у Viber!