0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

П'ять мільйонів у "Спортпрогнозі"!


Минулої суботи збірна України виборола нічию у поєдинку з Англією, тоді як італійці не втримали перемогу над македонцями (двічі по 1-1). З огляду на такі результати настрій українських уболівальників був доволі оптимістичним, але реальність виявилася зовсім інакшою.

Італійці притиснули нас із перших хвилин і не давали дихати українському захисту. Георгій Бущан був завантажений роботою, але ліквідувати загрозу після ударів Фраттезі на 12 і 29 хвилинах він не зміг. Андрій Ярмоленко відіграв один гол наприкінці першого тайму, але на більше наших хлопців не вистачило. Господарі були значно ближче до забитого голу після перерви, їхня перемога цілком заслужена. Тепер Італія, Україна та Північна Македонія мають у своєму активі по сім очок, боротьба за друге місце триватиме до останнього туру.

А тепер до джекпоту, власником якого став мешканець Одеси, що зареєстрував свої прогнози в магазині "Спортліга" на вул. Корольова, 92. Це система вартістю 1280 гривень, у якій було 4 "ординари" і 8 "подвійних". Наш переможець не сумнівався в перемогах Англії та Південної Кореї, а також української та італійської "молодіжок". У п'яти матчах виключався нічийний результат, і тут потрібно зауважити, що молодіжні збірні Ісландії та Албанії вирвали свої перемоги на останніх хвилинах. Завдяки непоганому врожаю зі вгаданих "11" і "10" загальний виграш за чеком становить 249 516 гривень!

Загалом від початку року зірвано вже 19 "спортпрогнозівських" джекпотів на загальну суму 5 130 000 гривень. Як бачимо, спільними зусиллями ми подолали п'ятимільйонну позначку, але це тільки початок. Футбольний сезон лише набирає обертів, уже за тиждень стартують групові турніри єврокубків. Це означає, що класного футболу буде багато, і вже незабаром на нас чекають нові зірвані джекпоти, а зараз вітаємо нового переможця!


Поділитись:
14 вересня 2023
Ми у Viber!