0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Спортпрогноз: осінь починається з джекпоту!

Наприкінці серпня визначилися всі учасники групових турнірів єврокубків, а на початку осені футбольні вболівальники традиційно насолоджуються матчами національних збірних. Між цими подіями відбулися чергові тури європейських чемпіонатів і був зірваний черговий джекпот у "Спортпрогнозі". Це сталося за підсумками 318 тиражу, всі матчі якого проходили в суботу.

Переможну ставку було зареєстровано безпосередньо на нашому сайті. Це система на 512 варіантів, за яку довелося заплатити 2560 гривень. Наш переможець не сумнівався в успіху "Монако", "Вердера" і "Хераклеса", а в дев'яти інших парах застосував "систему на 2". Як бачимо, ризик себе повністю виправдав, а загальний виграш становить 279 275 гривень!

Потрібно сказати, що в програмі взагалі не було сенсацій, але джекпот ледь не зірвався навіть без них. Кульмінація відбулася в непримітному матчі чемпіонату Нідерландів "Алмере Сіті" - "Зволле", в якому наш переможець виключав нічийний результат. Господарі стартували з трьох поразок і пропустили гол уже на четвертій хвилині. Вони намагалися відігратися протягом усієї гри і нарешті зробили це в компенсований час. Здавалося, буде нічия, але гості встигли забити переможний гол, подарувавши джекпот футбольному вболівальнику з України.

Загалом від початку року зірвано вже 18 "спортпрогнозівських" джекпотів на загальну суму 4 890 000 гривень. Щоб розіграти таку суму, знадобилося 240 тиражів, але для першого осіннього джекпоту вистачило двох. Вітаємо нового переможця!


Поділитись:
6 вересня 2023
Ми у Viber!