0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Хто виграє – новачки чи досвідчені учасники?

Одвічне питання: кому більше щастить у лотереях – новачкам або досвідченим учасникам, які роками випробовують удачу? Цього тижня, ми хочемо поділитися історіями переможців останнього тиражу, що дадуть відповідь на це питання.

Перший із них - Олексій Миколайович, 35 років, приватний підприємець із Дніпра. Олексій брав участь у «Лото-Забава» лише 8-ий раз у своєму житті. Спочатку він заходив на точки продажів лотерей, щоб у благодійній лотереї «ДАР», а у червні вирішив спробувати удачу в «Лото-Забава». Його перемога стала для нього несподіванкою, адже він навіть не розраховував на такий виграш.

Другий переможець тиражу - Володимир Володимирович, 51-річний робітник одного з київських театрів. Він досвідчений учасник «Лото-Забава», бере участь в цій лотереї вже 8 років. За його словами, він передчував цей виграш, тому навіть не був здивований, коли побачив, що він один з двох переможців.

Історії наших переможців показують, що удача не ділить учасників на новачків та досвідчених. Усі мають рівні шанси на виграш. Тож не гайте часу, купуйте білети «Лото-Забава» – хто знає, можливо, ви станете наступним переможцем! Білети можна купити у фірмових точках продажів лотерей або на нашому сайті.


Поділитись:
24 серпня 2023
Ми у Viber!