0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Спортпрогноз: джекпот для Одеси та Чернівців!


Серія без зірваних джекпотів у "Спортпрогнозі" тривала майже місяць, поки не настав час 299 тиражу. Його розіграш проходив у понеділок, тому програма тиражу була доволі специфічною. Топових матчів цього дня не було взагалі, та й елітні клуби відпочивали після напружених вихідних. Втім, це не відлякало любителів футбольних прогнозів, двоє з яких уникнули помилок при спробі передбачити 12 футбольних результатів. Вони й розділили між собою 315 000 гривень.

Перший переможець зареєстрував свої прогнози в Чернівцях - на фірмовому столику МСЛ у магазині "Край". Це система на 160 гривень, у якій було 5 "подвійних" і 7 "ординарів". Загальний виграш - 158 185 гривень.

Другий переможець із Одеси, він витратив на гру 80 гривень. Переможну ставку було зроблено в "Лотомаркеті" на автостанції "Привоз", це система на 4 "подвійних" і 8 "ординарів". Виграш за чеком становить 158 010 гривень.

Потрібно сказати, що гучні сенсації і навіть дрібні несподіванки обійшли тираж стороною. Найближче до сенсації було в матчі "Карагюмрюк" - "Бешикташ", де господарі чинили опір аж до 85-ї хвилини. "Бешикташу" не допоміг навіть пенальті, призначений у ворота господарів на початку другого тайму, і тільки під завісу зустрічі гості забили єдиний гол у цьому матчі. Крім цього, бухарестське "Динамо" вирвало перемогу над "Ботошанами" аж на п'ятій компенсованій хвилині завдяки автоголу у виконанні суперника. Та навіть якби цього не сталося, кожен із наших переможців мав у запасі нічийний результат, тому на долю джекпоту могла вплинути тільки перемога другої команди.

Загалом від початку року зірвано вже 16 "спортпрогнозівських" джекпотів на загальну суму 4 405 000 гривень. Щоб розіграти таку приголомшливу суму, знадобився 221 тираж, тобто в середньому ми маємо один зірваний джекпот на майже 14 тиражів. Вітаємо нових переможців!


Поділитись:
17 серпня 2023
Ми у Viber!