0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ЛОТЕРЕЙ!

Шановні учасники лотерей! 

На сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.» тимчасово недоступні деякі опції. 
Мова йде про певні обмеження щодо: 

• поповнення клієнтського рахунку; 
• виведення коштів на банківські картки з клієнтського рахунку учасника лотереї. 

Зазначимо, що купівля лотерейного білету за рахунок коштів, які вже є на клієнтському рахунку та отримання виграшів на клієнтський рахунок відбуваються в звичайному режимі. Всі кошти, які перебувають на особистому балансі учасників лотерей, захищені. Їхні виплати – гарантовані. 

Поточні проблеми пов’язані з певним посиленням вимог Національного банку України щодо фінансового моніторингу (в т.ч. щодо операцій, пов’язаних з переказом коштів від юридичних осіб фізичним особам). Зокрема, платіжні установи мають переналаштувати програмне забезпечення, яке використовується в таких операціях, уточнити коди операцій, оновити вимоги до інформації, яка супроводжує операцію, змінити підходи до моніторингу операцій тощо. 

Все це вимагає і від нас, і від банків та фінансових компаній-партнерів певних технічних та юридичних дій. Адже оператор державних лотерей «М.С.Л.» - відповідальна та законослухняна компанія. 

На жаль, вживання всіх необхідних заходів займе певний час, але ми зробимо все, щоб впоратися якнайшвидше. І ми вдячні вам за ваше розуміння і підтримку! 

ВАЖЛИВО! 

В разі необхідності термінового виведення коштів з клієнтського рахунку або поповнення балансу, ви можете скористатися тими опціями, які вказані у вашому особистому кабінеті. Приміром, для всіх учасників лотерей є можливість отримати виграш або поповнити клієнтський рахунок через фірмові точки продажу оператора держаних лотерей «М.С.Л.». 

НЕ МЕНШ ВАЖЛИВО! 

Всі лотереї (в тому числі електронні миттєві) проводяться в звичайному режимі. 

Ми від всього серця перепрошуємо за тимчасові незручності та щиро дякуємо, що ви з нами! 

Бережіть себе та близьких! 

Поділитись:
26 вересня 2023
Ми у Viber!