0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Будівельник з Черкас та бухгалтер зі Львова стали переможцями тиражу

Минулої неділі у «Лото-Забава» стало одразу на два переможці більше. 190 тисяч гривень були розділені порівну між двома щасливчиками - переможцями з Черкас та Львова.

Геннадій Сергійович, 44-річний будівельник з Черкас, став одним із переможців, купивши онлайн білет на сайті msl.ua. За його словами, секрет його лотерейного успіху у тому, що він не пропускає розіграшів: «Мій виграш, є доказом того, що для того, щоб виграти, потрібно просто брати участь у лотереї та не втрачати шанс на якесь диво. Зазвичай, я купую 5-6 білетів та цього разу у мене грошей вистачало лише на два білети. Спочатку я подумав, що пропущу цей тираж та все ж таки вирішив обмежитися двома білетами й не пропустити цей розіграш. Як виявилось, перший з цих білетів  став виграшним». Геннадій здивований, що виграш стався саме зараз, коли він збирався пропустити тираж.

Другим переможцем став 33-річний бухгалтер Ярослав Михайлович зі Львова. Він почав брати участь у «Лото-Забава» всього півтора року тому. Каже, що йому стало цікаво чи дійсно можна виграти у лотерею і чи може саме він стати таким щасливчиком. Тепер він у цьому не сумнівається, бо особисто пересвідчився – дійсно виграють. Про виграш він дізнався переглядаючи запис прямого ефіру: «Ми з дружиною при перевірці білетів примудрилися пропустити одразу кілька кульок, що випали з лототрона. Тому, про те, що один з 6 білетів став виграшним дізналися від ведучого. Анатолій назвав номер білета і сказав, що виграно у Львівській області. Дивлюсь – це ж один з моїх білетів. Ще раз передивилися запис, дійсно все збіглося. Тоді вже і пораділи своєму виграшу».

Вітаємо переможців минулого тиражу та нагадуємо, якщо ви хочете стати наступним переможцем «Лото-Забава», купуйте білети у точках продажів лотерей «М.С.Л.» або на нашому сайті.


Поділитись:
28 липня 2023
Ми у Viber!