0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: мама в декреті з Кропивницького виграла 190 тисяч гривень

Знаєте, що об’єднує усіх переможців лотерей? У них усіх був лотерейний білет. Адже головна умова виграшу – це участь! Сьогодні хочемо розказати вам про учасницю «Лото-Забава» із Кропивницького, яка стала переможницею 1236 тиражу, що відбувся 16 липня 2023 року. Виграти 190 тисяч гривень пощастило 38-річній Ірині Володимирівні. А секрет її виграшу у тому, що вона не відклала на потім покупку лотерейного білета і тим самим не втратила свій шанс на перемогу.

Пані Ірина в декреті, виховує маленького сина. Заради розваги та можливості змінити своє життя на краще, час від часу, вона купує лотерейні білети.

За кілька днів до розіграшу, перед сном їй згадалася «Лото-Забава». Вона не полінувалася, одразу взяла телефон і купила лотерейний білет за 20 гривень, який і став виграшним у минулому тиражі.

«Уявляєте, я могла відкласти покупку білета на потім, могла взагалі забути про покупку білета, як це буває зазвичай. Але я не полінувалася і вночі купила один білет за мінімальну вартість і саме він виявився виграшним», - розповідає пані Ірина.

Про виграш Ірина Володимирівна дізналася в особистому кабінеті на сайті оператора державних лотерей «М.С.Л.», де вона й купила свій лотерейний білет.

Ми вітаємо її з виграшем і бажаємо, щоб їй і надалі щастило у наших лотереях.

А усім, хто мріє виграти у «Лото-Забава», нагадуємо, що лотерейні білети можна купити у точках продажів лотерей «М.С.Л.» або на нашому сайті.

Ось прямо зараз, прочитали новину й одразу переходьте за посиланням та купуйте білет! Не відкладайте на потім!  Пам’ятайте: головна умова виграшу – участь!


Поділитись:
20 липня 2023
Ми у Viber!