0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Джекпоти нон-стоп у "Спортпрогнозі"!


"Спортпрогноз" продовжує вражати дивовижними джекпотами, причому зриваються вони з неймовірною частотою! За підсумками 255 тиражу був виграний уже третій джекпот протягом тижня, який став чотирнадцятим у 2023 році. Але найголовніше полягає в тому, що переможною виявилася ставка на 5 гривень! Іншими словами, це всього один ігровий варіант...

Минулий тиждень починався з виграного джекпоту у Житомирі, далі ініціативу перехопило Рівне, а тепер настала черга Кам'янець-Подільського. Переможну ставку було зареєстровано на фірмовому столику МСЛ у супермаркеті "Сільпо" на Нігинському Шосе. Як уже сказано вище, наш переможець витратив на прогнози лише 5 гривень, однак виграш перевищив поставлену суму у 41 000 разів і складає 205 000 гривень!

А тепер про деталі деяких матчів. По-перше, "Вікінг" вирвав перемогу у "Волеренги" на 97-й хвилині. По-друге, "Греміо" відправив переможний гол у ворота "Баії" на 95-й хвилині. І по-третє, "Віла-Нова" уникнула поразки від "Атлетико Гоіяніенсе" на 96-й хвилині. І ще один нюанс, про який неможливо не сказати. Вдруге поспіль ми маємо зірваний джекпот, але при цьому жоден прогнозист не вгадав 11 результатів. До речі, минулого разу власник джекпоту витратив на гру не набагато більше, а саме 10 гривень.

Звертаємо увагу, що наш переможець безпомилково спрогнозував дві доволі несподівані нічиї. В рамках 255 тиражу в рідних стінах не змогли перемогти "Тальєрес Кордова" та "Інтернасьональ" (13% і 21% ставок відповідно), хоча саме вони вважалися безумовними фаворитами своїх матчів. Також потрібно відзначити, що домашні перемоги "Сан-Лоренсо", "Фламенго" і "Регатаса" не викликали сумнівів у абсолютної більшості прогнозистів (72%, 80% і 80% ставок відповідно).

Загальна сума зірваних джекпотів у 2023 році стрімко наближається до чотирьох мільйонів. Тепер вона складає 3 795 000 гривень. Вітаємо нового переможця!


Поділитись:
5 липня 2023
Ми у Viber!