0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Географія джекпотів у "Спортпрогнозі": від Житомира до Рівного!

На футбольному календарі літнє міжсезоння, але завдяки заокеанським турнірам "Спортпрогноз" продовжує свою "роботу" у щоденному режимі. Відтак щодня любителі футбольних прогнозів мають шанс поборотися за джекпот, причому останнім часом вони досягли неабияких успіхів. Якщо за перші чотири місяці 2023 року головний виграш українського тото був розіграний сім разів, то у травні і червні маємо по три зірвані джекпоти. Більш того, лише цього тижня джекпот знайшов своїх власників двічі!

Тираж із порядковим номером 250 розтягнувся на два дні, його розіграш відбувався у понеділок і вівторок. Програма була доволі специфічною, але охочих поборотися за джекпот виявилося чимало. Наших прогнозистів не відлякали чемпіонати Литви та Естонії, другий дивізіон чемпіонату Аргентини і навіть Золотий кубок КОНКАКАФ...

І саме в такому тиражі знайшовся прогнозист, який абсолютно точно передбачив результати всіх 12-ти матчів. Переможну ставку було зареєстровано в житомирському "Лотомаркеті" за адресою Театральна, 8. Це неповна система на 45 гривень, причому крім зірваного джекпоту наш переможець вгадав дві "десятки". Загальний виграш за чеком становить 235 218 гривень!

Потрібно сказати, що в тиражі взагалі не було сенсацій, а найбільшою несподіванкою стала гостьова перемога "П’ярну Вапрус" у чемпіонаті Естонії (22% ставок). Цікаво, що господарі доволі близько наблизилися до перемоги, але гості створили "камбек" завдяки голам на 81 і 90 хвилинах. Натомість прогнозованих пар було значно більше. Зокрема, перемоги "Шемрок Роверс", фінського "Інтера" і "Бельграно" ви оцінили у 79, 78 і 75 відсотків відповідно.

Наступний джекпот був розіграний за підсумками 253 тиражу. Його щасливим власником став мешканець Ріного, який зареєстрував свої прогнози на фірмовому столику МСЛ у ТРЦ "Злата Плаза". Переможною стала ставка на 10 гривень, завдяки якій вдалося виграти 210 000 гривень!

Уникнути помилок було доволі важко, адже в тиражі знайшлося місце для двох сенсацій. У Кубку Лібертадорес не змогли виграти в рідних стінах чилійський "Коло-Коло" та еквадорська "Барселона", які вважалися фаворитами своїх матчів. Але в обох випадках зафіксовані нічийні результати, на які зроблено 12% і 17% ставок відповідно.

А ще у двох матчах нашому переможцю відверто пощастило. По-перше, збірна Гондурасу вирвала нічию у поєдинку з Катаром на шостій компенсованій хвилині! По-друге, уругвайський "Пеньяроль" поступився бразильській "Америці", двічі пропустивши наприкінці ігрового часу. Ще один цікавий момент полягає в тому, що попри зірваний джекпот жодному прогнозисту не вдалося вгадати 11 результатів.

Але виграти джекпот без посмішки фортуни майже неможливо, до того ж немає жодних сумнівів, що свою удачу наші переможці заслужили. Загальна сума тринадцяти зірваних джекпотів у 2023 році стрімко наближається до чотирьох мільйонів і тепер складає 3 590 000 гривень. Вітаємо нових переможців!


Поділитись:
30 червня 2023
Ми у Viber!