0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Спортпрогноз: перший літній джекпот!

Якщо у травні "Спортпрогноз" порадував відразу чотирма зірваними джекпотами, то червень у цьому сенсі вийшов значно спокінішим. Початок літа приніс цілу серію надскладних тиражів, кілька разів у нас взагалі не було переможців. Серія без зірваних джекпотів тривала три тижні і налічувала 21 тираж. Але будь-якій серії рано чи пізно настає кінець.

Черговий джекпот був зірваний за підсумками 242 тиражу, матчі якого проходили в неділю і ніч на понеділок. На кону було 305 000 гривень, які дісталися прогнозисту з Одеси. Переможну ставку було зареєстровано в "Лотомаркеті" на Куликовому полі лише за п’ять хвилин до завершення прийому прогнозів. Це п'ять варіантів на загальну суму 25 гривень, тобто одна заповнена ігрова картка. Але найголовніше полягає в тому, що один із варіантів був абсолютно точним!

Тираж не можна назвати аж занадто складним. Єдиною несподіванкою стала домашня поразка Руанди від Мозамбіку, на яку було зроблено менше 18% ставок. Натомість маємо прогнозовані перемоги Мексики, Алжиру, США і Танзанії (84%, 77%, 69% і 68% ставок відповідно). Ще чотири результати вмістилися в коридор від 40 до 50 відсотків.

Головною подією стала перемога збірної Іспанії в європейській Лізі націй. У фіналі іспанці зустрічалися з хорватами і переграли їх по пенальті, тоді як 120 хвилин ігрового часу обійшлися без забитих голів. У матчі за третє місце Нідерланди на власному полі поступилися італійцям. Тим часом у Лізі націй КОНКАКАФ перемогу здобула збірна США, яка впевнено розібралася з канадцями, а третя сходинка дісталася мексиканцям.

Загалом у 2023 році зірвано вже 11 "спортпрогнозівських" джекпотів на загальну суму 3 145 000 гривень. Щоб розіграти таку суму, знадобилося 164 тиражі, тобто в середньому з 15-ти спроб виграється один джекпот. Вітаємо нового переможця!


Поділитись:
21 червня 2023
Ми у Viber!