0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Джекпот на останніх хвилинах! І всього за 20 гривень!

Нещодавно ми звітували про третій "спортпрогнозівський" джекпот, зірваний у травні 2023 року, але на цьому прогнозисти вирішили не зупинятися. Після попереднього джекпоту не минуло й двох тижнів, як за підсумками 220 тиражу головний виграш українського тото вкотре знайшов свого героя!

І знову переможну ставку було зареєстровано прямо на нашому сайті. Це система на 20 гривень, у якій було всього чотири варіанти. У матчах "Бохум" - "Баєр" і "Клермон" - "Лор'ян" виключався нічийний результат, усі інші поєдинки були закриті одиночними "пострілами". Загальний виграш за чеком становить 244 552 гривні, тобто крім зірваного джекпоту наш переможець двічі вгадав "11" і ще одного разу - "10".

А тепер про деталі, які цього разу виявилися неймовірно цікавими. Головною сенсацією стала домашня поразка "Монпельє" від "Ніцци", на яку було зроблено 12% ставок, при цьому вже на 17-й хвилині господарі вигравали з рахунком 2:0. Як ми й прогнозували в анонсі тиражу, свої суботні матчі виграли "Реал" і "Фіорентина", які зустрічалися з фіналістами Ліги Європи. Щоправда, рахунок у цих поєдинках відкрили "Севілья" і "Рома", причому флорентійці створили "камбек" на 85 і 88 хвилинах.

Крім цього, "Салернітана" дотиснула "Удінезе" на 96 хвилині, тоді як "Анже" забив переможний гол у ворота "Труа" на 90 хвилині. Але й це ще не все! В німецькій Бундеслізі "Айнтрахт" і "Фрайбург" змагалися за єврокубкові місця, причому гості вигравали після першого тайму. Однак господарі теж прагнули завершити сезон на мажорній ноті, і їхнє бажання втілилося в забиті голи на 83 і 91 хвилинах.

Отже, маємо відразу чотири зустрічі, доля яких вирішилася в компенсований час. А ще маємо кілька "камбеків" і абсолютного дебютанта англійської Прем'єр-ліги. Саме в суботу завершився плей-офф Чемпіоншипу, у вирішальному матчі якого "Лутон" по пенальті переграв "Ковентрі".

Але найголовніше полягає в тому, що знайшовся прогнозист, який абсолютно точно передбачив усі "камбеки" і сенсації. Так, без посмішки Фортуни тут не обійшлося, але, як кажуть у футболі, фарт потрібно заробити. Загалом від початку року зірвано вже 10 "спортпрогнозівських" джекпотів на загальну суму 2 840 000 гривень. Вітаємо чергового переможця!


Поділитись:
31 травня 2023
Ми у Viber!