0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Коли нічого не очікуєш, то щось цікаве у твоєму житті і відбувається

14 травня 2023 року, під час 1227-го тиражу «Лото-Забава» переможцем у «Великій грі» став 41-річний Дмитро Володимирович із Кривого Рогу, який працює на металургійному підприємстві. Йому пощастило виграти 190 000 гривень.

Дмитро Володимирович вже близько 10 років бере участь у «Лото-Забава». За його словами, «Лото-Забава» це його улюблена розвага, яка не тільки приносить радість, але й відкриває можливості для непередбачуваних змін у житті. Йому вже кілька разів щастило виграти приблизно по 7 тисяч гривень у конкурсі «Парочка», але його головна мрія була виграти більш значну суму.

«Зазвичай я купую білети з надією, що саме цей тираж принесе мені перемогу», - розповідає Дмитро. - «Але цього разу я не мав жодних очікувань. Просто придбав кілька білетів і без жодних сподівань чекав на недільний розіграш. І ось, як виявилося, коли нічого не очікуєш, то саме цікаве і приголомшливе відбувається у твоєму житті».

Виграш у розмірі 190 000 гривень став приємним сюрпризом для пана Дмитра, але зупинятися на досягнутому він не збирається. Дмитро Володимирович вірить у свою удачу і продовжує брати участь у «Лото-Забава», сподіваючись, що йому пощастить виграти ще більшу суму у майбутніх тиражах.

Вітаємо Дмитра Володимировича з перемогою у тиражі та бажаємо йому багато лотерейних виграшів у майбутньому.

А усім, хто мріє виграти у «Лото-Забава», нагадуємо, що лотерейні білети можна купити у точках продажів лотерей «М.С.Л.» або на нашому сайті.

Всім удачі!


Поділитись:
24 травня 2023
Ми у Viber!