0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Виграш у «Лото-Забава» - це неймовірний подарунок до Дня матері!

Перемога у «Лото-Забава» стала неймовірним подарунком до дня матері для Людмили Михайлівни з Києва. Під час останнього 1226 тиражу, її онлайн білет придбаний на сайті msl.ua приніс їй виграш у сумі 190 000 гривень.

Людмила Михайлівна, 48-річна мама з Києва, життя якої повністю присвячене догляду за донькою. Іноді, як розвагу, вона купує лотерейні білети. Цього разу вона  придбала 10 білетів і нарешті вперше у своєму житті стала володаркою великого призу. Раніше їй вдавалося виграти лише невеликі суми, що не перевищували кількох сотень гривень.

Цей виграш став справжнім сюрпризом для Людмили Михайлівни. Вона дізналась про нього, переглянувши результати розіграшу на сайті. «Я просто не могла повірити своїм очам, коли побачила, що один з моїх білетів виграв! Це було як казка, в яку важко повірити, але це правда!», - каже переможниця.

Отримані гроші Людмила Михайлівна збирається витратити на себе та свою маленьку 7,5-річну принцесу. Вона планує зробити незабутній подарунок своїй доньці та здійснити декілька своїх бажань. А щоб здійснених бажань стало ще більше, вона вирішила відтепер купувати лотерейні білети на кожен тираж «Лото-Забава».

Вітаємо Людмилу Михайлівну з перемогою та бажаємо їй багато лотерейних виграшів у майбутньому.

Нагадуємо, що купити білети «Лото-Забава» можна у будь-якій точці продажів лотерей «М.С.Л.» та на нашому сайті.

Усім удачі!


Поділитись:
15 травня 2023
Ми у Viber!