0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: знову виграно по білету купленому онлайн!

7 травня відбувся 1216 тираж «Лото-Забава» у якому 190 тисяч гривень пощастило виграти учаснику, що купив білет онлайн на сайті msl.ua. Це другий поспіль тираж, у якому виграно за білетом, який було куплено саме на нашому сайті.

Цього разу, виграшний білет було куплено 2 травня о 22:04 за 25 гривень. Наразі, це вся інформація, яка нам відома про переможця. Чекаємо на його дзвінок на безплатну Гарячу лінію оператора державних лотерей «М.С.Л.» за телефоном 0 (800) 21 00 65, щоб надати детальну інформацію про процедуру оформлення виграшу.

А ось попередній наш переможець вже зв’язався з компанією та оформив свій виграш. Переможцем виявився учасник «Лото-Забава» з Івано-Франківщини, на ім'я Ярослав Ярославович. Вітаємо його з виграшем та бажаємо йому ще багато разів повторити свій лотерейний успіх.

Нагадаємо, щоб взяти участь у «Лото-Забава» треба купити лотерейний білет вартістю від 20 гривень. Білети можна купити у точках продажу лотерейних білетів або онлайн, як це зробили наші два попередні переможці.

До речі, купувати білети онлайн дуже просто – треба пройти легку процедуру реєстрації та внести кошти на рахунок (баланс). Як це зробити?

1.  Переходите за посиланням: msl.ua

2.  У правому верхньому кутку на сайті натисніть кнопку Вхід/Реєстрація або перейдіть за цим посиланням.

3.  Введіть свій номер телефону та натисніть кнопку «Відправити СМС».

4.  Заповніть усі приведені в формі реєстрації поля та натисніть кнопку «Зареєструватися».

5.  Після прийняття даних системою, на Вашу електронну адресу буде відправлено лист-повідомлення для підтвердження реєстрації. У цьому листі знаходиться посилання, на яке вам потрібно перейти. Це і буде вхід у ваш особистий кабінет.

6.  Вказуєте логін та пароль – і ви на нашому порталі! Тепер залишилось внести кошти на ваш рахунок (баланс) і відтепер ви зможете купувати та перевіряти лотерейні білети онлайн.

Не вийшло або заплутались? Зателефонуйте на нашу Гарячу лінію, наші оператори допоможуть вам зареєструватися!

Нагадуємо, що трансляції розіграшів ви також можете дивитися онлайн!

Розіграші лотереї «Лото-Забава» проходять щонеділі о 9:01 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.» та на  телеканалі «Апостроф TV».


Поділитись:
8 травня 2023
Ми у Viber!