0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Здійснених бажань стає все більше

Кожну неділю «Лото-Забава» здійснює бажання своїх учасників. Минулої неділі пощастило одразу двом учасникам – вони поділили порівну 190 тисяч гривень.

Як розповідає 65-річний Володимир Васильович з Івано-Франківської області, цей виграш – це приємний бонус до його пенсії.

Все своє життя він будує нафтопроводи й на пенсії не покинув свою роботу. Білети «Лото-Забава» він купує вже з років десять. Для нього це розвага вихідного дня та можливість «відвести душу». Кожною неділі вони з дружиною сідають перед телевізором та викреслюють у білеті номера кульок, що випали з лототрона. Цей ефір, вони також провели перед телевізором, тому одразу дізналися про виграш.

За словами Володимира Васильовича, він відчував, що цього тижня йому може пощастити: «Я прийшов купувати білети не у свій звичайний магазин лотерей, а в той, який трапився по дорозі. Попросив жіночку продати мені білетів «Лото-Забава» на 205 гривень, а вона щось переплутала, вибила на 220 гривень. Запитала у мене, чи заберу білети, я вирішив, а чому б і ні, може то доля і саме той білет принесе мені великий виграш.  Скажу одразу, що то був не він, але з п’яти білетів у мене були виграшні одразу чотири – три з дрібними виграшами та один на 95 тисяч гривень».

Звісно, Володимир Васильович дуже зрадів своїй удачі, тим паче він дуже хотів довести своїй дружині, яка не вірила у лотереї, що у «Лото-Забава» виграють реальні люди.

Другим переможцем тиражу став 49-річний Юрій Володимирович з Сум

Його історія участі у лотереях почалась відносно недавно – два роки тому, він познайомився зі своєю дівчиною, яка вже рік до їх знайомста, брала участь у «Лото-Забава». Їй майже з перших разів пощастило виграти 7,5 тисяч гривень, тому з надією на мільйони вона продовжила купувати білети, а після знайомства з нею і наш переможець не пропускає жодного тиражу. Кожного тижня, з мрією виграти мільйон і купити квартиру, вони купують по два лотерейних білети. Мільйон не підкорився, але виграні 95 тисяч, стали приємним бонусом, на який можна купити багато різноманітної техніки для майбутньої квартири.

Ми щиро вітаємо переможців з виграшами та бажаємо, щоб їхні мрії здійснилися завдяки «Лото-Забава», ну, і звісно, бажаємо їм ще багато лотерейних виграшів у майбутньому.

А усім, хто хоче здійснити свої бажання завдяки «Лото-Забава», нагадуємо, що лотерейні білети можна купити у точках продажів лотерей «М.С.Л.» або на нашому сайті. Ціна можливості здійснити свої бажання – всього від 20 гривень.

Всім удачі!


Поділитись:
21 квітня 2023
Ми у Viber!