0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Подарунок від мами: касирка з Києва виграла автомобіль у лотерею

Мар’яна Гінцяк, касирка супермаркету з Києва, отримала у подарунок від своєї мами лотерейний білет «Лото-Забава», який виявився виграшним.

«Моя мама давно бере участь у «Лото-Забава», - каже Мар’яна. - На свята вона усім рідним та близьким дарує по кілька лотерейних білетів. Це Різдво не було виключенням, я отримала у подарунок одразу кілька білетів на тираж, що мав відбутися 15 січня. Коли пройшов розіграш, я попросила маму перевірити ці білети, бо я нічого в цьому не розумію. Вона мені телефонує і каже, що я виграла машину. Я не повірила, вирішила, що вона жартує. На що вона мені сказала – бери білети і йди сама перевіряй у будь-якій точці продажів лотерей. Я пішла, перевірила – таки виграла. Звісно, була у шоці, бо я такого не очікувала, я взагалі не вірила у лотереї».

Мар'яна отримала свій виграш - автомобіль CITROЁN C3 в одному з автосалонів Києва.

За словами радника генерального директора оператора державних лотерей «М.С.Л.» зі стратегічних комунікацій Микити Бондарєва, випадок Мар’яни Гінцяк не є поодиноким.  

«Хоч для України (на відміну від європейських країн) дарувати лотерейні білети не є традицією, але зворотній зв’язок з учасниками лотерей вказує, що такий тренд формується. Лотерейні білети коштують від 20 гривень, тому це недорогий подарунок, або додаток до основного подарунка – така, швидше, «фанова» історія, спрямована на те, щоб людина отримала додаткові емоції», - каже Бондарєв.  

Довідка:

«Лото-Забава» - лотерея, яку проводить оператор державних лотерей «М.С.Л.». «Лото-Забава» має найбільшу кількість мільйонерів та мультимільйонерів серед усіх лотерей України – 428 переможців отримали призи розміром понад 1 мільйон гривень. Вартість одного лотерейного білета від 20 гривень. Розіграші лотереї проходять у прямому ефірі кожної неділі.


Поділитись:
19 квітня 2023
Ми у Viber!