0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переможниця «Лото-Забава»: Виграє той, хто грає!

9 квітня у «Лото-Забава» виграли 190 тисяч гривень. Переможницею стала 65-річна пенсіонерка з Кривого Рогу, на ім'я Лідія Василівна. Пані Лідія багато років бере участь у «Лото-Забава» і навіть кілька разів вигравала досить великі призи.

«Я стала брати участь у «Лото-Забава» завдяки брату. Він постійно купляв лотерейні білети та одного разу я вирішила взяти один з його білетиків та подивитися, що ж такого цікавого у тій «Забаві». Ну й, з того часу і сама стала постійною учасницею. Люблю процес закреслення чисел – для мене це якийсь вид медитації, ну й хто купує білети й не мріє про мільйони? Я – мрію! І можу сказати, що я досить везуча людина – я й у студії була, де виграла соковижималку і нещодавно в одній з акцій виграла 5 тисяч гривень, ну й зараз виграла 190 тисяч.

Думаю, що секрет мого лотерейного успіху – це позитивні думки та постійна участь у «Лото-Забава». Бо виграє той, хто грає. Ну, а не виграла, то пораділа за інших, це ж лотерея».

Про виграш Лідія Іванівна дізналась на точці продажів лотерей.

«Я перевіряла білети вдома, звірялася з числами на сайті, бо перевіряти онлайн не вмію, якось я не дружу з комп’ютером. Та закреслив три лінії я якось сама собі не повірила, тому й не стала завчасно радіти виграшу, а вже на точці продажів були й стрибки від щастя, й сльози та сміх – весь спектр емоцій від виграшу. Звісно, це дуже приємно, але ж я все-таки мрію про мільйон і вірю, що колись я його виграю!».

Радіємо за нашу переможницю та бажаємо усім відчути емоції від великих виграшів!

Нагадуємо, що купити білети «Лото-Забава» можна у будь-якій точці продажів лотерей «М.С.Л.» та на нашому сайті.

Чекаємо на ваші історії виграшів!


Поділитись:
13 квітня 2023
Ми у Viber!