0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: автомобіль отримано, 190 тисяч гривень виграно!

9 квітня 2023 року під час 1222 тиражу «Лото-Забава» відбулось одразу дві визначні події – у гості в студію завітала головна переможниця акції «Новий рік – час перемагати!» Мар’яна Гінцяк, яка 15 січня виграла в акції автомобіль CITROЁN C3 та виграш 190 тисяч гривень на Дніпровщині.

Пані Мар’яна отримала у прямому ефірі символічний чек переможця та одразу зі студії поїхала до автосалону забирати свій автомобіль. Цікаво, що Мар’яна не купувала лотерейний білет за яким виграла авто, а отримала його у подарунок на Різдво.

«Я дуже зрідка купую лотереї, а ось моя мама не пропускає жодного тиражу і коли відзначаються якісь свята, то вона обов’язково дарує усім лотерейні білети. Таким чином на Різдво я отримала комплект акційних лотерейних білетів, а вже 15 січня за одним з них я виграла автомобіль», - розповідає пані Мар’яна. - «Чесно кажучи, я навіть не повірила у свій виграш. Я попросила маму перевірити мої лотерейні білети, бо вона досвідчена у цьому процесі людина. Посеред робочого дня, вона мені телефонує і каже, що я виграла машину. Я сприйняла це за жарт, тому навіть щось бовкнула мамі про її відчуття гумору, а вона мені каже, що вона-то взагалі не жартує і якщо я їй не вірю, то маю забрати свої  білети та перевірити їх самостійно. Поки я сама їх не перевірила, я була впевнена, що це жарт».

Як розповідає Мар'яна, вона вже має водійське посвідчення, тож залишилось пригадати ази керування автомобілем і відвезти маму в омріяну відпустку на море: «Я завжди мріяла про автомобіль, але у мене не було коштів на його придбання та завдяки маминому подарунку і «Лото-Забава» моя мрія здійснилась, тому тепер мені дуже хочеться здійснити бажання моєї мами, мріє про відпочинок біля моря. Можливо, і цю мрію ми здійснимо завдяки «Лото-Забава», бо тепер я й сама купую лотереї, ось, наприклад на цей тираж я придбала чотири лотерейних білети. Хто зна, може ще пощастить!».

Вітаємо пані Мар’яну з новеньким автомобілем та бажаємо їй ще багато лотерейних виграшів у майбутньому!

А цього тижня лотерейну перемогу святкують на Дніпровщині – 190 тисяч гривень виграно у місті Кривий Ріг. Переможцем став власник лотерейного білета №0015240, який було куплено 5 квітня у точці продажів лотерей, яка знаходиться у супермаркеті АТБ на вул. Десантна, 15. За лотерейний білет переможець заплатив 45 гривень.

На цей час це вся інформація яка нам відома про переможця. Наразі, він ще не контактував з представниками оператора державних лотерей «М.С.Л.». Тому, перевіряйте свої лотерейні білети і якщо саме вам пощастило виграти цей приз, телефонуйте на безплатну Гарячу лінію за номером 0 (800) 21 00 65.

Нагадаємо, щоб стати наступним переможцем «Лото-Забава» необхідно купити лотерейний білет або кілька білетів на нашому сайті або у точках продажу лотерей «М.С.Л.». Пощастити може будь-кому з учасників лотереї.

Розіграші лотереї «Лото-Забава» проходять щонеділі о 9:01 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.» та на  телеканалі «Апостроф TV».


Поділитись:
12 квітня 2023
Ми у Viber!