0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переможниця: думала, що виграла 1,5 тисячі, а виявилось 190 тисяч гривень

12 березня 2023 року відбувся 1218 тираж «Лото-Забава» під час якого учасник з Одеси виграв 190 тисяч гривень. Переможцем тиражу стала постійна учасниця лотереї, 67-річна Тетяна Іванівна.

Історія її виграшу цікава тим, що вона думала, що закреслила тільки дві лінії і не очікувала, що саме вона володарка головного щотижневого приза «Лото-Забава»:

«Я дивилась прямий ефір та перевіряла свої лотерейні білети. В одному з них я закреслила дві лінії, - ділиться спогадами пані Тетяна. - Я почула, що головний приз тиражу виграли в Одеській області та оскільки в мене закреслились тільки дві лінії, я не звернула уваги на номер виграшного білета. Закреслити дві лінії – це також круто, оскільки, зазвичай, це виграш у кілька тисяч гривень.

Після розіграшу я вирішила дізнатися, скільки саме грошей виграла. Білети я перевіряла на комп'ютері і саме там я і побачила, що виграла 190 тисяч гривень. Звісно, я була дуже здивована та зраділа. Уявляєте, ви розраховуєте, що виграли десь 2 тисячі, а виграли 190 тисяч! Я була трошки неуважна під час розіграшу, але до якої приємної несподіванки це призвело!».

Виграшу Тетяні Іванівни зрадів і її чоловік, завдяки йому вона стала учасницею лотереї.

«Я беру участь у «Лото-Забава» зі 100 тиражу, - розповідає Тетяна Іванівна. – Мій чоловік привів мене у лотерею, і з того часу я не пропускаю жодного тиражу. Зазвичай я купую 7 білетів на тираж, 7 - це моє щасливе число. Я народилась 16 числа, 1+6=7 і ось я і вирішила, що саме це число принесе мені удачу».

Цікаво, що удача часто була на стороні нашої переможниці та це не перший її великий виграш – за роки участі у лотереї у неї були і й інші досить великі виграші, максимальний з яких складав 45 тисяч гривень, крім того, вона кілька разів приїжджала у Київ як учасниця розіграшів у студії.

«Я приїздила у студію чотири рази. Один з цих приїздів припав на святкування 10-річчя «Лото-Забава». Це незабутні відчуття – хвилювання від прямого ефіру, радість від того, що поруч знаходяться улюблені ведучі. У мене навіть є фотографія з Ларисою Руснак, а ось з Анатолієм Гнатюком якось не склалось, тому мені обовязково потрібно хоча б ще раз потрапити на прямий ефір і зробити з ним фотографію».

Ми щиро вітаємо Тетяну Іванівну з виграшем, бажаємо їй ще багато лотерейних перемог у майбутньому та сподіваємось, що її бажання сфотографуватися з Анатолієм Гнатюком у студії «Лото-Забава» обов’язково здійсниться найближчим часом.


Поділитись:
21 березня 2023
Ми у Viber!