0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Підхід різний, результат один. Знову джекпот у Спортпрогнозі!

Після останнього зірваного джекпоту у "Спортпрогнозі" не минуло й тижня, а ми маємо нагоду привітати чергового переможця. Точніше, цього разу переможців одразу двоє - вони розділили джекпот за підсумками 150 тиражу.

Тираж повністю складався із єврокубкових матчів, а головною подією стала поразка "Шахтаря" від "Феєноорда" з рахунком 1-7. Таке інколи трапляється у футболі, тому аж занадто критикувати наших хлопців не потрібно. Скажімо, у вівторок "Манчестер Сіті" розгромив "Лейпциг" із рахунком 7-0, а тижнем раніше вже сам "Шахтар" з аналогічним результатом переграв "Металіст 1925".

Щодо наших переможців, то один із них мешкає у Білгород-Дністровському, а переможну ставку було зроблено в одному з місцевих "Лотомаркетів". Це система на 20 гривень, де у першій і третій парах виключалися перемоги "Ліверпуля" і "Шахтаря". Загальний виграш за чеком склав 105 645 гривень.

Ще один переможець зареєстрував свої прогнози прямо на нашому сайті, ризикуючи значно більшою сумою. Він також зіграв за системою, в якій було три "подвійних" і три "потрійних". Відзначимо, що одиночними "пострілами" були вибиті перемоги "Реала", "Наполі", "Феєноорда", "Манчестер Юнайтед", "Баєра" і АЗ, а в шостій, сьомій і дев'ятій парах наш переможець застрахувався від будь-якого результату. Витрати на таку систему склали 1080 гривень, однак виграні 109 755 гривень цілком виправдали ризик.

Загалом від початку року у "Спортпрогнозі" зірвано вже п'ять джекпотів на загальну суму 1 515 000 гривень! Як бачимо, прогнозисти набрали чудову форму, і в 2023 році вони в середньому зривають один джекпот на 14 тиражів. Це значно частіше, ніж було в минулому році, тому з нетерпінням чекаємо чергових зірваних джекпотів. А зараз вітаємо нових переможців!


Поділитись:
17 березня 2023
Ми у Viber!