0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Як зірвати джекпот у Спортпрогнозі? Достатньо 6 нічиїх і 40 гривень!

Минулого тижня було кілька випадків, коли "спортпрогнозівський" джекпот врятувався буквально дивом. Але в неділю довгоочікувана подія нарешті сталася, і за підсумками 147 тиражу був зірваний перший весняний джекпот. Переможну ставку було зареєстровано прямо на нашому сайті за півтори хвилини до завершення прийому прогнозів на даний тираж.

Переможець витратив на гру всього 40 гривень, а заробив 282 814 гривень! Він зіграв за системою, де було дев'ять "ординарів" і три "подвійних". У першій та останній парах виключалася перемога першої команди, тобто майбутній володар джекпоту не вірив в успіх "Кривбаса" і "Аяччо". Крім цього, у п'ятій парі виключалася перемога "Бетиса", який вигравав після першого тайму, але втримати перевагу не зміг.

Головною і єдиною несподіванкою стала гостьова перемога "Колоса" над "Рухом", на яку було зроблено 18% ставок. Далі йдуть шість нічиїх і ще п'ять матчів із показником "угадуваності" понад 50%. Найочевиднішою стала впевнена перемога "Шахтаря" над "Кривбасом" (90%), після чого команда Ігора Йовічевича нарешті повернула собі одноосібне лідерство в чемпіонаті України.

Загалом у 2023 році зірвано вже чотири джекпоти на загальну суму 1 305 000 гривень! Цікаво, що три з них були виграні безпосередньо на нашому сайті. Щоб розіграти такі гроші, вистачило 69 тиражів, які у "Спортпрогнозі" проводяться щодня. Вітаємо нового переможця!


Поділитись:
14 березня 2023
Ми у Viber!