0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Володарка джекпоту «Лото-Забава»: Виграла джекпот завдяки участі в акції

Як ми повідомляли раніше, 5 березня 2023 року під час 1217 тиражу «Лото-Забава» учасник, який купив білет №0044753 у місті Ананьїв Одеської області зірвав джекпот розміром 1 мільйон гривень. Як виявилось, переможцем стала жінка, на ім'я Валентина Дмитрівна. Їй 67 років, 14 з яких вона бере участь у «Лото-Забава».

«В «Лото-Забава» мене привів син, - розповідає пані Валентина. – У нас були дуже скрутні часи. Одного разу мій син сказав: «Мама, може тобі варто купувати лотереї, може це нам допоможе вийти з тієї скрути?». Він завжди вважав, що я везуча, ми часто чули про великі лотерейні виграші, тому я й вирішила, а чому б і не купляти білетик?!».

З того часу вона купувала принаймі один лотерейний білет на кожен тираж «Лото-Забава»:

«Я,  як і мій син, завжди відчувала, що виграю. Протягом всіх цих років я не мала виграшів більших ніж пара сотень гривень, але я ніколи не здавалася і не зневірювалася. Я раділа за інших людей, які виграли та чекала на свій щасливий лотерейний білет. Я просто знала, що колись настане мій час».

Валентина Дмитрівна не пропускає й акції «Лото-Забава» і за її словами, саме завдяки участі в акції «Вигравайте, кохані! +155 переможців!», вона виграла джекпот:

«Зазвичай, я купую 2-3 білети на тираж, але зараз проходить акція і я беру в ній участь, купую по чотири лотерейних білети. І ось під час розіграшу ведучий каже: «Зірвано джекпот! Виграшний білет куплено в Одеській області та називає його номер».

Я стала уважно розглядати свої білети й бачу, що номера моїх білетів поряд з виграшним… Серце шалено калатало. Ви не уявляєте які це відчуття, коли ти не знаєш чи той самий білет твій, чи ти був зовсім поруч з виграшем, але все ж таки пощастило комусь іншому. І ось дивлюсь я на свій останній, четвертий білет, який купила, щоб взяти участь в акції і його номер повністю збігається з названим ведучим виграшним білетом…

Перші відчуття – і так, і ні, не може бути… Потім вирішила додатково перевірити білет вручну і закреслила числа, що випали з лототрона. Дивлюсь – все так, я виграла. Дзвоню сину, він військовий, зараз через осколкове поранення знаходиться у шпиталі, кажу йому, що виграла. Він дуже зрадів за мене. Що казати, це ж таке щастя, таке везіння. Якби не акція, цей білет дістався б наступному покупцю».

Після виграшу, полишати «Лото-Забава» пані Валентина не планує. За її словами, вона чула про випадки, коли одній й тій самій людині кілька разів вдавалось виграти великі лотерейні призи. Таке траплялось й у «Лото-Забава», тому вона вже купила білети на наступний тираж.

«Вірю, що мені іще пощастить виграти. А усім учасникам лотереї, особливо тим, хто бере в ній участь багато років, я бажаю діждатися свого виграшу. Завжди радію, коли ведучий каже, що виграв постійний учасник лотереї. Від щирого серця бажаю вам всім відчути цю радість».


Поділитись:
14 березня 2023
Ми у Viber!