0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Хто ж виграє в акції «Вигравайте, кохані!»?

Мабуть, кожен учасник «Лото-Забава» ставить собі питання: «А хто ж той щасливчик, якому пощастило виграти? Чи відчував переможець, що йому пощастить і як довго він йшов до свого виграшу?». Тому, ми вирішили поспілкуватися з нашими переможцями, задати їм ці питання та поділитися з вами їх історіями.

Переможницею першого акційного розіграшу пощастило стати Ларисі Петрівні з міста Тальне Черкаської області. Пані Ларисі 59 років, вона працююча пенсіонерка.

«Я дуже люблю цю лотерею, - ділиться емоціями Лариса Петрівна. – Для мене це розвага. Я беру участь в багатьох лотереях, але «Забава» - найулюбленіша. Мій чоловік також учасник цієї лотереї і якось ми були дуже близькі до виграшу мільйона – тоді нам не вистачило лише одного числа, але це вселило віру, що виграти можливо! П'ять років ми купуємо лотерейні білети та ось настав наш виграшний час. Цікаво, що я знала, що щось таке буде, бо десь за тиждень до виграшу мені наснився цікавий сон. Не буду вдаватися в подробиці, скажу так – якщо вам сниться творог, сир або сметана, це – до грошей. Я тоді ще подумала, цікаво, звідки я їх отримаю? І Ось, бачите, виграла у лотерею!».

Другою головною переможницею акції «Вигравайте, кохані! +155 переможців!» стала 73-річна пенсіонерка Галина Василівна з Білгород-Дністровського. Пані Галина все своє життя пропрацювала дояркою, і навіть на пенсії вона продовжує працювати. З її слів, саме завдяки роботі вона відчуває жагу до життя і має багато мрій, а щоб їх здійснити, вона бере участь у «Лото-Забава».

«Лотерейні білети я купую ще з 68 тиражу, - розповідає пані Галина. – Не знаю чому, але чомусь чітко запам'ятала номер тиражу. І хоча я постійно беру участь у лотереї, так склалося, що великих виграшів у мене не було. Мої діти не вірять, що у лотереї можна виграти та багато разів мене відмовляли від участі, але я така людина, що на все маю власну думку.  І, як бачите, вони помилились. Але про виграш я їм ще не казала, хочу отримати гроші й покласти перед ними, щоб самі побачили, що все реально».

Перший раз купив білети - і одразу виграв. Це - про переможця третього акційного розіграшу, якого звуть Віктор Олексійович, він з міста Вінниця.

Віктор Олексійович давній шанувальник миттєвих лотерей «М.С.Л.», а ось «Лото-Забава» його ніколи не цікавила. Але так сталось, що напередодні розіграшу, продавець лотерей умовила його купити білети, щоб взяти участь в акції: «Тут багато призів, а зараз ще й акція, в якій багато переможців», - сказала вона. Він і погодився. І виграв 50 000 гривень! Про виграш він дізнався у тій самій точці продажів, де купив білети. Каже, що шоковані й радісні були усі - і він, і розповсюджувачка, і відвідувачі точки продажів лотерей. Це ж треба, багато років купляти миттєві лотереї, а виграти пощастило у «Лото-Забава» та ще й з першої спроби.

Звісно, після цього, всі вони вирішили й собі прикупити лотерей. А Віктор Олексійович після виграшу вирішив брати участь у кожному розіграші «Лото-Забава». Білети на цей тираж він вже купив.

Як бачите, пощастити може і новачку і постійному учаснику лотереї, тому якщо ви також хочете спробувати свою удачу та стати володарем наших призів – купуйте лотерейні білети онлайн на сайті msl.ua або у точках продажу лотерей «М.С.Л.».

Нагадаємо, попереду ще два акційних розіграші. З умовами участі в акції ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Бажаємо усім удачі!


Поділитись:
3 березня 2023
Ми у Viber!