0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: 190 тисяч гривень виграли у Києві, 50 тисяч – у Вінниці

26 лютого під час 1216 тиражу у «Лото-Забава» з'явились два нові переможці.

190 000 гривень виграв володар лотерейного білета №0026642, який було куплено у Києві в ЛОТОмаркеті, що знаходиться на вулиці Борщагівській, 171-18. За лотерейний білет переможець заплатив 25 гривень.

Переможець вже зв'язався з представниками лотерейного оператора «М.С.Л.» і ми мали можливість поспілкуватися з ним, а точніше – нею.

190 тисяч гривень виграла Ольга Іванівна, з Полтавщини, та оскільки вона працює в одному магазинів Києва, лотерейний білет купила саме там.

«Лото-Забава» - це сімейна традиція, понад п'ять років, кожного тижня ми з чоловіком купуємо лотерейні білети, - розповідає пані Ольга. -  Вже важко пригадати, хто саме став ініціатором участі у лотереї, але сподобалась вона нам обом, то ж, і купуємо».

За словами Ольги Іванівни, це перший великий виграш у родині: «Звісно, за роки участі у лотереї, у нас були виграші, але максимальний складав лише 1 000 гривень. Та хто ж бере участь у лотереї й не сподівається, що одного дня йому пощастить виграти по-справжньому великий приз?».

Про свій виграш пара дізналася на наступний після розіграшу день. Лотерейні білети перевіряли на сайті: «Коли побачили виграш, то звісно не повірили. Ну, а потім були й сльози, і сміх, і знову недовіра. Тому, ми зібрались і поїхали на ту ж саму точку продажів лотерей, щоб перевірити білети. Там нам підтвердили, що дійсно ми переможці й нам треба зателефонувати на гарячу лінію та оформити свій виграш».

Свою недовіру у факт виграшу пані Ольга пояснює тим, що вона думала, що перед такою подією мають бути якісь знаки долі, але все в їхньому житті було як зазвичай. Але від того, не менш приємно, бо їм таки пощастило.

Крім Ольги Іванівни, у цьому тиражі був ще один переможець, якому пощастило виграти 50 000 гривень в акції «Вигравайте кохані! +155 переможців!»

Він також вже зв'язався з представниками компанії та оформив свій виграш. Переможця звуть Віктор Олексійович, він з Вінниці, і як виявилось, йому пощастило виграти з першого купленого лотерейного білета «Лото-Забава», але про його історію виграшу, ми розповімо трошки згодом, у нашій наступній публікації, яка буде присвячена історіям  переможців нашої акції.

І хочемо нагадати вам, що якщо ви хочете взяти участь у «Лото-Забава», купуйте лотерейні білети у будь-якій точці продажів лотерейних білетів «М.С.Л.» або онлайн на нашому сайті чи у мобільному додатку.

Розіграші лотереї «Лото-Забава» проходять щонеділі о 9:01 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.»та на телеканалі «Апостроф TV».

Дякуємо, що ви разом з нами!


Поділитись:
1 березня 2023
Ми у Viber!